PARTYINFO

 

FREE BASE

Datum konání:
23.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Proud-M (Pete Walk & Adam Cloud & Marshall & Revis), Chris Sadler
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup při potvrzení účastni na facebook.com zdarma, ostatní 100 czk
 
 
Poslední informace k Free Base v Radosti FX
Páteční party Free Base v klubu Radost FX se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme poslední informace. Máme pro vás přichystanou soutěž o značkové parfémy v hodnotě 6000,- Kč. Soutěž proběhne během večera v klubu. Dále přinášíme informace o čtyřčlenném projektu Proud-M – viz níže. Těšíme se na vaší účast a nezapomeňte, že máme ještě pro každého z vás malý dáreček u vstupu!
 
PROUD-M

Vznik čtyřčlenného producentského projektu Proud M se datuje rokem 2008. Jeho členové Pete Walk, Marshall, Adam Cloud a Revis jsou na domácí elektronické scéně umělci, kteří ovlivňují její současné dění díky vystoupení a rezidenturám na významných parties a v prestižních klubech po celé České republice, mezi které rozhodně patří Roxy, Mecca, Retro Music Hall, Duplex, legendární afterhours klub Studio 54 a nespočet akcí a klubů mimo naší metropoli, která je jedním z center veškerého dění na poli elektronické scény u nás.



Během svého působení se jejich jména objevila na line-upech vedle djských stars světového formátu od Valentina Kanzyaniho, Arno Costena a Normena Doreye, Duncana Forbese, Nielse Hesse, Judge Julese, Micky Slima, Noira, až po trancové ikony Alex Morph, Sean Tyas a mnoha dalšími. Téměř všichni členové se mimo djingu a vlastní produkce věnovali a věnují promotérským aktivitám, které jim v jejich branži nemalým dílem přispívají v rozhledu jak na české tak i světové taneční scéně a její kultuře.

Jejich styl se pohybuje na pomezí houseu, techhousu, progressivu a neotrancu. Producentský projekt disponuje svým vlastním studiem, které prošlo v dubnu 2009 zásadními změnami a v blízké budoucnosti plánuje vydání svých počinů, na některém s prestižních světových serverů. Každé druhé pondělí v měsíci se můžete o tomto čtyřčlenném projektu a nejen o něm dozvědět spoustu nových informací v rámci klubových pořadů Club Revolution pod názvem Proud Nation na Dance Radiu, jejíž návštěvnost každým měsícem stále více stoupá. Zároveň se členové projektu již třetím rokem podílí na hudební produkci v klubu Blue Bar na české Ibize – Máchově Jezeře, kde sklízí rovněž nemalé úspěchy.

More info: www.radostfx.cz, www.facebook.com/proudm.cz
 
Proud-M představí svou novou rezidentní party Free Base Radosti FX!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016