PARTYINFO

 

FREE BASE

Datum konání:
23.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Proud-M (Pete Walk & Adam Cloud & Marshall & Revis), Chris Sadler
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup při potvrzení účastni na facebook.com zdarma, ostatní 100 czk
 
 
Poslední informace k Free Base v Radosti FX
Proud-M představí svou novou rezidentní party Free Base Radosti FX!
Předposlední říjnový pátek 23.10. bude legendární klub naší metropole – Radost FX hostit premiérový díl nové rezidentní noci známého čtyřčlenného projektu Proud-M - Free Base! Jeho členové Pete Walk, Adam Cloud, Marshall a Revis, jež se díky svým osobitým vystoupením pravidelně objevují na lineupech prestižních parties a festivalech po celé České republice si na tuto velkolepou premiéru pozvali předního domácího dje Chrise Sadlera, jehož rezidentní party Climax je mezi clubbery stejně dobře známá, jako jeho pověstné svítící brýle.
 
Koncept této perspektivní party bude pravidelně představovat partypeople to nejlepší, co současná domácí elektronická scéna nabízí v čele s předními domácími umělci a zajímavými hosty ze zahraničí. Mimo toho se můžete těšit na vlastní produkci již zmiňovaného projektu.



Každý návštěvník této party dostane drobný dáreček od firmy Xparfemy.cz a navíc při potvrzení účasti na sociální síti facebook má vstup na party zdarma! Podporuje Proud Nation - radio show projektu Proud-M, každé druhé pondělí v měsíci exklusivně na: www.danceradio.cz

More info: www.radostfx.cz, www.facebook.com/proudm.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016