PARTYINFO

 

KICK DA NIGHT

Datum konání:
16.10.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Lucca, Bon Finix, Lazy & Doctor
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 100 czk, poté 150 czk
 
 
DJka Lucca hostem Kick da Night!
Klubová párty Kick da Night přicházi do Club Prdel. Jedná se o residentní noc DJe Bona Finixe, který s touhle akcí objíždí řadu klubů u nás i na Slovensku. Po třech letech jeji existence si Kick da Night konečně našla domovský klub na její pořádání v našem hlavním městě. Pro opening party v Clubu Prdel, Bon Finix slavnostně pozval nikoho menšího než číslo jedna v Česku – DJku Luccu.
 
DJka Lucca po právu nosí titul královny české taneční scény, neboť už třeti rok v řadě zvítězila v anketě Czech Dance Awards o nejpopulárnějšího DJe České republiky. Oblíbili si ji však i v zahraničí, a tak Lucca často cestuje po světě, vystupuje ve vyhlášených klubech a na mnoha velkých akcích. Za zmínku stojí například její vystoupení na hlavním pódiu německé pouliční obří party Loveparade. Lucca je také úspěšnou producentkou. Její single „Body Dance“ se stal obrovským klubovým hitem a na konec minulého roku spatřilo svět její debutové album „Reformation“.



Sekundovat jí bude rezident akce Bon Finix, který v létě vystoupil na řadě festivalů jako Creamfields Central Europe, Summer of Love nebo Prague “Summer” Sessions. Své zážitky a pocity z těchto velkolepých akcí se vám pokusí zprostředkovat svým setem, do kterého postupně zařadí kromě čerstvých novinek i ty nejoblíbenější letní hity. Zazní i jeho debutový single „Quantum Leap“, který vyjde brzy na holandském labelu Deep End.



O support se postará nová nadějná DJská dvojice Lazy & Doctor. Jejich kombinace energicke hudby a spontánní show, zaručuje panujici dobrou naladu za i před DJským pultem.

Club Prdel má otevřeno denně od 17:00. Jako každý pracovní den, tak i v patek mate možnost využít „After Work Happy Hours”, kdy mezi 17:00-20:00 jsou všechny drinky zlevněny o 25%. V 20:00 se otvírá dolní část klubu a ve 22:00 nastoupí první vystupující DJ. Jestli před anebo během párty budete mít hlad, nemusíte hledat jinde, abyste našli kvalitní jídlo. Od 1.října zprovozňujeme naši restauraci, která bude pro vás vařit denně od otvíračky až do ranních hodin. Pojďte se přesvědčit, že jde o trochu jiný klub, a to nejen zvláštním jménem.

Více informací:
www.clubprdel.cz
www.myspace.com/kickdanight
www.lucca.cz
www.bonfinix.com

RSVP
Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016