PARTYINFO

 

MASH UP FUNK

Datum konání:
17.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Da Wiesel (de), Frequento (de), Goldstar, Hektor (spain, cafe del mar), Kay & Tuzex (Sunshine)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Mas Up Funk - Da Wiesel a Frequento v Praze!
Již 17. října se v pražském klubu Chapeau Rouge odehraje další z klubovek Mash Up Funk nabízející to nejlepší z funkové muziky.Pozvání přijali vzácní hosté ze sousedního německa Sunsetsoul. Pod tímto názvem se skrývají 4 nadšenci do funkové,groovy a soul muziky,kteří se kromě djingu a pořádání parties věnují svému labelu Sunsetsoul. Tento label ihned po prvním releasu vstoupil do podvědomí a díky specifickým groovy trackům zní na většině funkových akcích po celém světě.Pozvání přijali vynikající Dj a producent Da Wiesel a zakladatel Sunsetsoul Dj Frequento. Večírek začíná od 22h a potrvá až do brzkých ranních hodin druhého dne se vstupem zadarmo.
 
DA WIESEL

Dj a producent z Německého Lipska je vášnivý sběratel vynilů. V jeho recorbagu najdete především funkové, nujazz, breaks lahůdky, ale především raritní pecky plné groovu. Jako dj působí již hezkou řádku let a je residentem klubů Distillery, Polyeser Club, Horns Erben, Moritzbastei, Chocolate and played at Bohannon (Berlin), Sommersalon (Hamburg ), Fusion Festival, Bagdad Cafe (PL), Kamfora (PL). Da Wiesel není jen Dj, ale i producent,který se ve volných chvílích uchyluje do svého studia kde pracuje na svém albu které pod hlavičkou SUNSETSOUL vyjde příští rok. Fanoušci se tedy mají na co těšit. A že těch fanoušků není málo svědčí prodejnost vynilů a tracků které vytvořil-či přetvořil k obrazu svému. Da Wiesel právem patří mezi přední tvůrce mash upové funky-breakz muziky.

Diskografie:
2008 The Regrooved Series IV (Good Groove)
2008 SHOTGUN EP (Sunsetsoul)
2008 RESENSE 008 (Resense)
2009 Ya Need A Funky Band (Sunsetsoul)
remixes
2009 Michael Jackson Regrooved (Good Groove)

FREQUENTO


Zakladatel labelu SUNSETSOUL a především vynikající Dj,se za gramofony pohybuje již od roku 1998, kdy se jako Dj a organizátor připojí k organizaci Phono Tone, u které měl možnost si zahrát po boku takových jmen jako jsou-Jazzanova, Nuspirit Helsinki, Terrence Parker, Alex Kid, Llorca a Parov Stellar.

V roce 2002 společně s Splendorem, Bondem a Da Wieselem založí seskupení SUNSETSOUL, pod jehož hlavičkou pořádají v rodném Lipsku večírky a představují zdejšímu publiku funk, soul, rare grooves, latin, nu jazz a hiphop a liquid funk v jednom celovečerním balení, kdy někteří návštěvníci těchto akcí nechápali co to tam ten blázen za tím mixákem pouští... V roce 2006 mají rezidentní večery v Německých klubech Moritzbastei, PolyesterClub, Chillum, Staubsauger a VictorJara se zahraničními hosty Smoove, Marc Hype a Jim Dunloop, Tal M. Klein, Goodgroove collective a další. V roce 2007 startují svou radio show Deep Drops na radiu Blue,představující ty nejzajímavější protagonisty a Djs z celého světa.

Díky kontaktům a úspěšným rezidentním akcím Frequento navštíví Austrálii,kde v těch nejlepších Sidneyských klubech (Beach Rd Hotel Bondi, Tilbury Hotel, Mocean Bondi, Ceruti's Manly, Arthouse Sydney and a UTS Sydney) hraje s takovými jmény jako jsou: Dj Regal (Wiseguys), Nickodemus, Marc Hype & Jim Dunloop, Rephrase and Cookin On 3 Burners a další. O tom že je vynikající Dj svědčí i pozvání aby zahrál v nejlepším elektronickém rádiu v Sydney-FBI Radio. Po návratu do rodného Lipska zakládá label SUNSETSOUL, který se specializuje na hip hop, jazzy, funk a latin muziku a vydává Da Wieselův skvělý počin SHOTGUN EP. Dále spolupracuje s lidmi jako jsou Basement Freaks, Quasamodo, Valique a Goodgroove collective. V dnešní době se Frequento plně věnuje svému labelu a djingu
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016