PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
20.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
High Contrast (hospital, uk), IM Cyber (roxy/tc), 2K & Sweg (shadowbox.cz), Panorama (shadowbox)
Popis:
start 22:00, vstup 280 czk, na místě do 23:00 350 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
High Contrast již tento pátek v Roxy!
Jsou jména, která si v Roxy hýčkáme. Mezi ně rozhodně patří High Contrast – první set u nás odehrál v době, kdy v Čechách málokdo tušil, o koho se jedná. Od roku 2004 ve Vltavě uplynulo hodně vody, Lincoln se k nám několikrát vrátil a postupně se z něj stala hvězda toho největšího formátu: vynikající producent a skvělý dj, pro jehož nadupaný kalendář je stále těžší ho získat na párty.
 

Máme velkou radost, že 20. listopadu to klapne a největší hvězda kempu Hospital dorazí na Bush. Ke slyšení bude především melodický a taneční drumandbass, především ty nejnovější hitovky z Contrastovy dílny a vůbec od jeho parťáků z “nemocničního” vydavatelství. Kdo měl to štěstí a byl ve vyprodaném Roxy na Lincolnově posledním vystoupení v Čechách, ten moc dobře ví...

Z české strany High Contrasta podpoří residentka Im Cyber, společný set odehrají 2K a Sweg, vychutnáte si i dje Panoramu. Pokud nehcete prošvihnout klubový mejdan tohoto podzimu, v pátek v Roxy nesmíte chybět! V předprodeji zbývá několik posledních lístků, tak spěchejte. Zůstává i možnost zakoupit lístek na místě, ovšem po minulé zkušenosti, kdy se na řadu tancechtivých nedostalo, doporučujeme obstarat si ho dopředu.

www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016