PARTYINFO

 

HAUZ

Datum konání:
31.10.2009 - sobota
Místo konání:
Liberec - Faux Pas
DJs:
Face (techno.cz), Sanny, Škaredý, Andrew J
Info:
http://www.nula2.cz
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Hauz: Víkendový mejdan v jabloneckém Deeplu a libereckém Faux Pas
Pokud patříte mezi Severočechy postižené nedávnou sněhovou kalamitou, tedy i výpadkem elektrického proudu a dodávek tepla, měli bychom pro vás recept, jak zase roztáhnout žíly a vrátit tělu provozní teplotu. Internetový vinylshop Nula2 pro vás připravil klubovou noc ve dvou dějstvích, nazvanou Hauz. Těšte se na večírky plné různorodé a pulsující house music!
 
Protože je v severních Čechách večírků podobného ražení jako šafránu, rozhodli jsme se místní scénu nepatrně obohatit a nabídnout alternativu zaběhlým akcím, více či méně sledujícím současné trendy. Nový večírek s příznačným názvem Hauz by měl návštěvníkům nabídnout širší pohled na house music, a příbuzné odnože tohoto žánru elektronické taneční hudby. Akční rádius klubovky Hauz by měl zabrat dubhouse, deephouse, classichouse a určitě dojde i na pořádné disco! Myšlence a konceptu projektu odpovídá také DJské obsazení.



Hlavním hostem obou prvních dílů bude redaktor, recenzent, reportér, ale hlavně vynikající deejay - Face (techno.cz). Snad Michala nikomu nemusíme sáhodlouze představovat a popisovat, jak velký má nejen jako DJ, hudební záběr. Jeho pohled na muziku, přehled a to, co pro ni udělal, mu můžete jen závidět. Další, kdo se po oba večery objeví za mixážním pultem, bude liberecký DJ Sanny, velký bojovník za deephouse a inteligentní formy housemusic. V pátek line-up ozvláštní živoucí ikona liberecké scény, člověk, který v Liberci před patnácti lety jako první mixoval house music a my mu chodili očumovat desky. Není jím nikdo jiný, než notoricky známý DJ Eazy. Kdo by chtěl zavzpomínat na doby dávno minulé, bude mít příležitost. V sobotu sestavu obohatí mladičký Andrew J z Liberce a nabídne taktéž něco ze své DJské kuchyně. Vlastně tak trochu do počtu tady bude ještě jeden hodně Škaredý DJ, ale to je škoda mluvit. :)

Pokud jste právě nabyli dojmu, že půjde o nějaký dýchánek house-inženýrů, tak se šeredně pletete. Pevně doufáme, že se na obou akcích budete dobře bavit, protančíte nejedny střevíce a řádně vyleštíte taneční parkery. Dobrou atmosféru a snad i hudbu se vám pokusíme naservírovat my kluci, co máme tolik rádi muziku. Doufáme, že se uvidíme i na baru a stihneme v mezičase probrat aktuální témata. PS: Jo a abychom nezapomněli, každý návštěvník dostane u vstupu jako dárek aktuální díl DVD magazínu Slices zdarma! (vstup bude symbolických 50,- vočí)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016