PARTYINFO

 

BASS TRAP LIVE

Datum konání:
24.10.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Jack Sparrow (uk), Yukimura, Abu, DX
Popis:
start 21:00, vstup do 22:00 50 czk, poté 90 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Jack Sparrow hostem Bass Trap Live v Crossu
Léto je za náma, ale pirátská sezóna rozhodně ještě neskončila. Už rok a půl přibalujem podprahový zprávy na oficiálních a státem uznaných FM kmitočtech do basových frekvencí a tak si na pirátské bojůvky musíme pro jistotu musíme přizvat posily, piráty ze zámoří …eh, teda zpoza kanálu. Tentokrát to nebude v éteru, ale naživo a zblízka - v sobotu 24. října na dolní stage v Crossu, posílíme tmu, zatemníme basy a budeme útočit na vaše smysly.
 
Jack Sparrow (UK, Tectonic, Contagious, Earwax, Senseless)

Pirátské kormidlo druhého dílu Bass Trap live bude v rukou pevně držet mladý a nadějný (jak jinak, že) producent z Leedsu. Nadějný v jeho případě znamená, že po několika dvanáctipalcových zářezech na různých labelech bude co nevidět vydávat album světově respektovaném labelu Tectonic, který vede DJ Pinch. O jeho mládí a energii zase svědčí pořádání klubovek Exodus, Subdub, show na Sub.fm a také spoluorganizace chorvatského eventu Outlook Festival - Exodus to Croatia, kterej byl absolutně masivní! Trochu atmosféry do sebe můžete vpravit třeba zde. O samotném Jackovi asi nejlíp napoví rozhovor, který jsme před časem spáchali.

Útočný manévry si vezme na starost DX, šťouchat koule do kanónu bude osobnost pražského podsvětí Yukimura a oko do dalekohledu strčí Abu.

Tectonic, zvuk a tma.
www.radio1.cz/basstrap

A že to myslíme na dolní stage v Crossu vážně: Subwoofery: 21" scoops (kolena), příkon 1500W RMS, používaný rozsah 30-100 Hz při citlivosti 102 dB/W/1m, vršky: 15" + 1" s frekvenčním rozsahem 70-16000 Hz při citlivosti 100 db/W/1m a zatížitelnosti 1000W.

PS: Rozhovor a lákací set proběhne 22. 10. v 23:00 na Rádiu 1 :: 91,9 FM, kam připluje pirát v roli very special guesta!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016