PARTYINFO

 

DIRTY DANCING AFTERPARTY

Datum konání:
14.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Tommy Rogers, Lafayette, Raffael de la rue
 
 
Studio 54 láká na oficiální Dirty Dancing afterparty již tuto sobotu 14.11.!
Studio 54 vás zve na oficiální afterparty po nejlepší klubovce roku 2008 Dirty Dancing, na které vystoupí Tommy Rogers, Lafaytte, Ronny a Raffael de La Rue již tuto sobotu 14.11.! Ať už vyrážíte tento pátek na jakoukoli party v naší metropoli, například na věhlasnou Dirty Dancing do pražského Duplexu, která se právem stala nejúspěšnější party roku 2008, měli by jste mít na paměti, že váš rozjetý mejdan nemusí vždy končit zavřením vašeho oblíbeného klubu.
 
Místem, kde vaše rozjetá party pokračuje až do odpoledních hodin je věhlasný pražský afterklub Studio 54, které si pro Vás připravilo oficiální afterparty po již zmiňované party Dirty Dancing. Za mixážním pultem se představí charismatický dj a skvělý bavič v jedné osobě – Tommy Rogers, rezident prestižní pražské klubovky Opera House – Lafayette, oblíbenec Ronny a nová tvář Studia 54 Raffael de La Rue.

Již teď se můžete těšit na skvělou atmosféru sobotní afterparty s nabitým lineupem, na které Vám budou všichni vystupující servírovat ty největší hity, co současní producenti nabízí a můžete si být jisti, že na ní protančíte vaše střevíce!

Start afterparty je ve 4 hodiny, kdy Vás rozhýbe a rozehřeje dj L´Sada, ale pokud by jste přeci jen dorazili do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit chvíle čekání na nadcházející afterparty v naší non-stop kavárně s hernou.

Více informací naleznete na: www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016