PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
10.12.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Faith, Pete Walk
 
 
Studio 54 vás zve na pravidelnou čtvrteční afterparty 10.12. s Petem Walkem a Faithem
Renomovaný pražský afterklub Studio 54 Vás láká na pravidelnou čtvrteční afterparty, na které vystoupí oblíbená dvojice rezidentů tohoto klubu – Pete Walk a Faith.
 
Pokud patříte mezi ty, kteří rádi vyráží do vašeho oblíbeného klubu i ve středu a čas od času si svou rozjetou jízdu prodlouží, jednička mezi českými afterkluby si pro Vás připravila další z řady pravidelných čtvrtečních afterparties, které jsou zárukou skvělé zábavy a parádní atmosféry, která na těchto afterparties vždy panuje.



Čtvrtečním ránem Vás provede oblíbená dvojice rezidentů tohoto klubu, kterou je všem clubberům dobře známý Pete Walk a energický Faith, jež Vám  opět naservírují řádnou porci toho nejlepšího, co současná elektronická hudba nabízí.

Afterparty startuje již ve 4 hodiny, kdy Vás svým veselým houseovým setem rozpálí talentovaný Billy Bright, ale pokud dorazíte o nějakou tu minutu dříve, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející afterparty v naší non-stop kavárně s hernou.


Rádi bychom Vás také upozornili, že Studio 54 odstartovalo předprodej vstupenek na letošního velkolepého Silvestra, na kterém vystoupí na 15 dj´s a můžete se již teď těšit na strhující atmosféru, která bude v tomto klubu panovat až do večerních hodin Nového roku. Cena jedné vstupenky činí příjemných 490,- Kč, ve kterých je zahrnutý dárek v podobě exkluzivního silvestrovského CD namíchaného Tommy Rogersem a dvou volných vstupů na Studio 54 night do pražské Meccy, která se uskuteční 2.1.

Více informací naleznete zde a na: www.studio54.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016