PARTYINFO

 

DIRTY DANCING AFTERPARTY

Datum konání:
12.12.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Lafayette, Tommy Rogers & Peet, Adlet, Smoke
 
 
Adlet: "Lidem se mé premiérové vystoupení líbilo, protože od té doby jsem z vlaku číslo 54 ještě nevystoupila“
Studio 54 láká na sobotní Dirty Dancing a na nedělní pravidelnou afterparty!
Legendární pražský afterklub Studio 54 vás zve na víkendové afterparties s oblíbeným Lafayttem, Tommy Rogersem & Peetem, houseovou princeznou Adlet, Smokem, Richiem, Miquelem, Pietrosem a Faithem, jež slibují neopakovatelnou atmosféru plnou skvělé hudby, která vás zaručeně dostane!
 
Pokud máte v plánu vyrazit vstříc nočnímu životu v naší metropoli i tento víkend a patříte mezi ty, kteří si rádi svou večerní jízdu prodlouží, renomovaný pražský afterklub si pro Vás připravil dvě skvělé afterparties, na které díky jejich jedinečné atmosféře opět nezapomenete!



Na sobotní ráno 12.12.  je připravena oficiální Dirty Dancing afterparty, na které se představí sestava dj´s v čele s miláčkem publika a rezidentem úspěšné noci v prestižním klubu Mecca – Lafayettem, rezidenty již zmiňované populární party Dirty Dancing – Tommy Rogersem & Peetem , které za mixážním pultem doprovodí houseová princezna Adlet a Smoke.

Nedělním ránem  a dopolednem 13.12. Vás provede formace Richie, Miquel, Pietros a Faith. Ti Vám naservírují energické tracky od předních producentů včetně největších a nejoblíbenějších hitů, které jsou pro tento věhlasný afterklub tak charakteristické!

Skvělá a strhující atmosféra, ta nejlepší hudba a spousta tancechtivých partypeople – to jsou víkendové afterparties ve Studiu 54, které startují již ve 4 hodiny, kdy všechny všudypřítomné roztancují warm up dj´s L´sada a Ketan.

Užijte si skvělý víkend a těšíme se na vaší návštěvu!

Rádi bychom Vás také upozornili, že Studio 54 odstartovalo předprodej vstupenek na letošního velkolepého Silvestra, na kterém vystoupí na 15 dj´s a můžete se již teď těšit na strhující atmosféru, která bude v tomto klubu panovat až do večerních hodin Nového roku. Cena jedné vstupenky činí příjemných 490,- Kč, ve kterých je zahrnutý dárek v podobě exkluzivního silvestrovského CD namíchaného Tommy Rogersem a dvou volných vstupů na Studio 54 night do pražské Meccy, která se uskuteční 2.1.

Více informací naleznete zde a na: www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016