PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
17.12.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Veekay, PJ
 
 
Studio 54 vás zve na pravidelnou čtvrteční afterparty 17.12. s Veekayem a P-jayem!
Legendární pražský afterklub Studio 54 Vás zve na pravidelnou čtvrteční afterparty s Veekayem a P-jayem, která se jako vždy ponese na vlnách té nejlepší house music, kterou současní světoví producenti nabízí. Máte v plánu navštívit váš oblíbený klub i uprostřed pracovního týdne a již teď víte, že bude chtít i po zavření jeho bran pokračovat ve své nespoutané jízdě?
 


Právě pro Vás je na čtvrteční ráno připravena další z řady pravidelných afterparties ve Studiu 54, kterou Vás tentokrát provede dvojice Veekay a P-jay. Jako vždy se můžete těšit na skvělou atmosféru, jež panuje na každé afterparty v této jedničce mezi českými afterkluby. Afterparty startuje již ve 4 hodiny, kdy Vás svým openning setem přivítá talentovaný P-jay, ale pokud se dostanete do klubu o chvíli dříve, můžete se na nadcházející afterparty skvěle naladit v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani namíchají váš oblíbený drink.

Rádi bychom Vás upozornili, že Studio 54 odstartovalo předprodej vstupenek na letošního velkolepého a nejdelšího Silvestra v Praze, na kterém vystoupí 15 dj´s a můžete se již teď těšit na strhující atmosféru, která bude v tomto klubu panovat až do večerních hodin Nového roku.

Cena jedné vstupenky činí sympatických 490,- Kč, ve kterých je zahrnutý dárek v podobě exkluzivního silvestrovského CD namíchaného Tommy Rogersem a dvou volných vstupů na Studio 54 night do pražské Meccy, která se uskuteční 2.1.

Více informací naleznete zde a a na: www.studio54.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016