PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
14.11.2009 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Airto (roxy praha), Weki (wekidjs.com), Czech (canada)
Popis:
start 22:00, vstup do 23:00 zdarma, poté 100 czk
Line-up:
22:00 - 01:00 Airto
01:00 - 03:00 Czech
03:00 - 05:30 WeKi DJs
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
DJ Czech hostem sobotní Elektry v Roxy
lektra v Roxy nakousne v sobotu 14.11.2009 šest let svého působení. Pozvání tentokrát přijal odborník na electro vzatý, Kanaďan s českými předky, dj s výborným vkusem a skvělou technikou mixování, dj Czech. Chybět samozřejmě nebudou rezidenti dj Airto s WeKi DJs a o nezapomenutelnou projekci se postará vj A-KIT.
 


Michal Kubenk aka dj Czech
naskočil do vlaku undergroundové taneční scény již roku 1989, kdy dostal residenci na akcích „Soul kitchen“, pořádaných v horské sportovní oblasti západní Kanady a nastartoval tak svojí dvacetiletou djskou kariéru. Bohaté hudební zkušenosti, nasbírané během své residentury pro Soul kitchen, zúročil Michal ve vancouverských klubech Pomáhal protlačovat elektronickou hudbu z undergroundu do povědomí široké veřejnosti. Díky své specifické poloze break beatu, hip hopu či houseu a dokonalé technické presentaci mixování, je dodnes Czech pravidelným hostem většiny prestižních klubů nejen ve Vancouveru, ale i na celém západním pobřeží.

Ambiciózní Michal se nespokojil jen s vystupováním na území Kanady a po hlavě se vrhnul do hudební produkce. Postavil si studio a založil label „Futuristic Funk Records“, na kterém dodnes dává prostor nejen kanadským talentům, ale i vlastní tvorbě. Výsledek na sebe nenechal dlouho čekat a v Michalově diáři se začaly objevovat prestižní kluby a festivaly Evropy, Asie a Jižní Ameriky.

V současnosti můžeme v Czechově podání slyšet break beat s prvky electra, electro, ale i funky či hip hop. Za zmínku stojí jeho technika mixování, kde prvky hip hopového podání používá při míchání electra a dotváří tak specifický face hudby v jeho podání.

www.myspace.com/elektraroxy

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016