PARTYINFO

 

KYAU & ALBERT

Datum konání:
21.11.2009 - sobota
Místo konání:
Louny - Imperium Musicland
DJs:
Kyau & Albert (de), Michael C, Marthy
Popis:
start 21:00, vstup 80 czk
Line-up:
21:00 - Open
21:00 - 22:30 Marthy
22:30 - 00:30 Michael C
00:30 - 02:30 Kyau & Albert
02:30 - 05:00 Marthy
05:00 - Close
 
 
Kyau & Albert v Lounech - praktické info + line up
Kyau & Albert rozjedou příští sobotu taneční párty v lounském Imperiu
Musicland Imperium Louny, moderní zábavní prostor, uvádí největší taneční párty ve své historii. Přivážíme jedny z hvězd současného světa elektronické hudby, umístěné v časopisu DJ Mag na 22. místě mezi nejlepšími Dji světa. V sobotu 21. listopadu 2009 vystoupí v Musiclandu Imperium Louny německá dvojice Kyau & Albert (Euphonic, de), oceněná prestižní cenou na Winter Music Conference 2009!
 


KYAU & ALBERT
(Euphonic/DE) spolupracující se špičkami současnosti mezi nimiž nechybí Paul Van Dyk, Armin van Buuren, Cosmic Gate, Gabriel & Dresden, Above & Beyond a další, se představí při exklusivní noci hudebního vydavatelství EUPHONIC. Hity "Made Of Sun", "Velvet Morning", "Walk Down", "Kiksu", “Are You Fine?”, “Always A Fool” nebo “Megashira” zazněly v podání KYAU & ALBERT  na světově uznávaných akcích: Paul Van Dyk, Mayday, Creamfields, Global Gathering, EnTrance nebo na letošním Mácháči, kde KYAU & ALBERT patřily k největším a fanoušky nejlépe hodnoceným hvězdám.

Po jejich boku se představí DJ MICHAEL C, známý díky svým úspěšným vystoupením na festivalech Mácháč, Summer of Love, Transmission nebo na Tiësto Central Eastern European Tour kde byl jediným českým zástupcem. V hodnocení Dance Music Awards se Michael C během posledních 3 let pravidelně umisťuje v TOP10 a jeho nejlepším výsledkem je pozice 3. nejlepšího Dje v ČR.

Druhým čechem na stagi bude talentovaný DJ MARTHY, resident Musiclandu Imperium Louny, oblíbený pro svůj energický styl s prvky electra a trancu. Mezi jeho přednosti patří schopnost vycítit náladu publika a přizpůsobit jí své sety. DJ Marthy v průběhu své krátké kariéry vystoupil na akcích po boku předních českých DJs mezi kterými nechybí Michael Burian, Michal Poliak, Orbith, Míša Salačová a další.

Moderní prostory Musiclandu Imperium Louny s kapacitou až 1400hostů na 2 hudebních stagích a zajímavý lineup jsou zárukou mimořádné klubové akce. O maximální komfort se postará proškolený personál na 5ti barech se širokým sortimentem alkoholických i nealkoholických nápojů. Ke skvělému zážitku přispějí světelné a pyrotechnické efekty, moderní zvuk a projekce s plazmovými panely.

Každý z Vás se určitě někdy zajímal o akce jakými jsou Sensation, Transmission, Mácháč a další, ale váš zájem ztroskotal na cenách vstupenek. My tě dostaneme na dosah hvězd které znáš právě z Mácháče opravdu za hubičku.Vstupné na megapárty s KYAU & ALBERT je jen 80Kč.

<object width="450" height="300"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/kI4Zy65Oh5c&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/kI4Zy65Oh5c&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="450" height="300"></embed></object>

www.impo.cz
www.kyauandalbert.com
www.myspace.com/kyauandalbert
www.euphonic.de
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016