PARTYINFO

 

REHAB PRESENTS SPANISH CONNECTION

Datum konání:
04.12.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Ivan Escura (City Hall Barcelona, myspace.com/ivanescura) Nesquik (Rehab resident, djnesquik.com), Martin Gredner (Fabric resident), Wolscha (Bubbles resident, myspace.com/marktongue)
2nd Platinum Soul stage: Omar & guests
Info:
http://www.rehabnight.com
Popis:
start 23:00, volný vstup s meccamagazín ústřižky a pro holky do 24:00, předprodej na ticketpro.cz za 160 czk, normal 190 czk, vip 790 czk, guestlist - platnost do půlnoci, official after party @ club Studio 54 & club Le Clan, Rehab sestřičky, Rehab doktoři (DJs), Rehab dekorace, 3D projekce & visual, 100 x zdarma Rehab CD!
 
 
Páteční Rehab v Mecce - line up
Rehab sestřičky očkují v pátek v Mecce za asistence doktora Ivana Escury
V prosinci vás přivítá rehabilitační Djská elita v doktorských pláštích a samozřejmě za asistence populárních Rehab sestřiček. Po létě stráveném v Barceloně a na Ibize jsme se vrátili plně vyzbrojeni a posíleni o nové hudební poznatky a právě odtud vám přinášíme specialistu, který se s vámi podělí o to, jaké léčebné metody jsou právě teď ve Španělsku „in“. Připravte se na rezidenta jednoho nej klubu v Barceloně - „City Hall“, kterým je DJ a producent Ivan Escura.
 


Svou kariéru začal již před šestnácti lety a za tuto dobu si prošel vývojem několika hudebních stylů jakými jsou Chicago house, electro a současný tech-house, který mu je nejbližší. Kromě klubu City Hall měl možnost být residentem klubu „la Terrrazzza“, který má v barcelonské scéně velké reputé. Ivan Escura hraje po boku takových jmen jako jsou X-Press 2, Josh Wink, Richie Hawtin, Layo & Bushwaqcka, Umek či Sasha. Hostoval v klubech Space Ibiza, Amnesia Ibiza, Catwalk Barcelona, Moog atd. V současné době vystupuje především v Londýně, který se stal jeho druhým domovem, dále pak v Barceloně a Portugalsku. První track, který vyprodukoval, se jmenuje “Cock Coc” a vyšel na labelu Funkdango. Realizoval také remixy skladby “Eclat” pro slavný americký label Music for freaks. Aktuálně pracuje ve studiu na novém materiálu pro jeho vlastní label Roces records. Doprovázet ho bude resident noci doctor Nesquik, který se nyní věnuje své vlastní produkci, kterou budete mít také možnost slyšet exkluzivně na noci Rehab. Dále vystoupí skvělý DJ, bavič a rezident klubu Fabric, kardiolog Martin Gredner, kterého snad není potřeba více představovat. Supportovat bude zakladatel úspěšné olomoucké párty Bubbles - chirurg DJ Wolscha aka Mark Tongue. RnB stage bude opět v režii členů známého projektu Platinum Soul, spoluzakladatelem DJ Omarem a jeho speciálních hostů. O vizuální rehabilitaci se postarají žhavé a vyškolené sestřičky a nebudou chybět ani originální Rehab dekorace a projekce. Pro prvních sto návštěvníků budou připraveny oficiální Rehab kompilace zcela zdarma! Tohle je hudební rehabilitace.

Volný vstup s meccamagazín ústřižky a pro holky do 24:00. Prvních 100 návštěvníků získává CD kompilaci Rehab zdarma!

VSTUP: 190 CZK
VIP: 790 CZK
PŘEDPRODEJ: 160 CZK (www.ticketpro.cz)
INFO: rehabnight.com, www.myspace.com/rehabnight, www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016