PARTYINFO

 

KALOS IRTHATE STIN ELLADA!

Datum konání:
25.11.2009 - středa
Místo konání:
Praha - Central Station
DJs:
Theo Tag, Face, Radio
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Kalos Irthate Stin Ellada! @ Central Station
Tak jestlipak jste byli letos v Řecku? A byli jste vlastně vůbec někdy v Řecku?! Pak byste se s tím vstřícným pozdravem Kalos Irthate Stin Ellada! zajisté setkali - znamená totiž jednoduše Vítejte v Řecku! Ve středu 25. listopadu můžete na vlastní kůži zažít tu jejich vyhlášenou pohostinnost, přátelskou atmosféru a k tanci a k poslechu vám nebude vyhrávat Řek Zorba, nýbrž Theo Tag, který vás v tomto podivném podzimu nabije energií. Panák Metaxy vše odstartuje, Halva také jistě přijde k chuti a tak se nám všem bude stýskat už jenom po tom sluníčku a mořských vlnách, ale napouštět Central Station po nás vážně nechtějte... :) 
 


Dámy a pánové, za tenhle výlet do jedné věčně prosluněné země nemusíte zaplatit ani euro a přesto si odnesete kupu zážitků... Atény za Prahu teď na týden vyměnil člověk, pro něhož je house music vším a strašně rád se o tuhle báječnou muziku dělí spolu s ostatními. Theo Tag má za sebou deset let hraní na piáno, dlouhý pobyt v Anglii, která ho k téhle hudbě patřičně nasměrovala, zkušenosti s pořádáním akcí se zvučnými jmény v Řecku pod hlavičkou agentury Deepsoul Kollektiv a v neposlední řadě vlastní radio show. Navíc optimismus z něho přímo sálá a jeho ruce protáčí muziku, do níž se černé myšlenky a chmury už zkrátka a dobře nevešly... Přijďte se sami přesvědčit, jak tahle sluníčková muzika bude kontrastovat s temnotou klubu, který čerpá z odkazu H.R. Gigera! Ke své opálené levačce i pravačce bude mít Theo po celý večer domácí hosty, pro něž je house také na vrcholu žebříčku hodnot. Kulatými asfalty tu bude listovat Řek jako poleno DJ Face a přímo od jedné sedlčanské řeky a od velkého Buticku sem dorazí také DJ Radio.

Tak nezapomeňte, panáka Metaxy máte ve středu gratis, stejně jako kousek té pravé a nefalšované Halvy, kterou vám tenhle řecký cukrář a labužník také doveze. Nechte si chutnat a pokud vám snad bude v nohou cukat, pak se pořádně odvažte na parketu. Ano, i uprostřed týdne můžete zažít parádní mejdan se vstupem zdarma, na který budete dlouho vzpomínat - Kalos Irthate Stin Ellada!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016