PARTYINFO

 

4TH CONFUSION PARTY

Datum konání:
20.11.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Nifra (sk), Bon Finix, Lazy&Doctor, Marty K!, Petr Hauz
Info:
http://www.lazyanddoctor.com
Popis:
start 21:00
 
 
Nifra zahraje na listopadovém vydání Confusion!
Čerstvá novinka mezi klubovými akcemi na taneční scéně je párty Confusion v Clubu Prdel, která se ihned od prvních okamžiků těší z velké obliby pražských kluberů. Tyto večírky v režii dua Lazy&Doctor se vyznačují rozmanitou elektronickou muzikou, která se vám dostane nejen pod kůži. Headlineři v podobě top CZ a SK DJs jsou zárukou, že na téhle akci uslyšíte to nejžhavější, co momentálně nabízí svět progressive a trance hudby. To potvrdili LayDee Jane a Martin Gredner v předchozích dílech. Tento pátek Confusion opět nabídne významného hosta. Do Prdele dorazí nejpopulárnější slovenská DJka a producentka, která vydává své tracky na světoznámém labelu Armada - DJ Nifra.
 


Nifra
je jedinou progressive trance DJkou na Slovensku, jednou z těch, na které mohou být na Slovensku pyšní. Hrála na většině velkých akcí po celém Slovensku, po boku velikánů jako jsou Tiësto, Above & Beyond, M.I.K.E., 4 Strings, Sebastian Brandt, Marcus Schossow nebo Thomas Sagstad. Její úspěšný příběh nekončí hraním za DJským pultem, ale pokračuje ve studiu, ze kterého promlouvá k celému světu pomocí vlastní produkce. Minulý rok vydala její první producentský počin s názvem "Ready" na velmi respektovaném labelu Armada, který je vlastněný Arminem van Buurenem. Následoval Nifřin remix Masquarade pro Ashley Wallbridge a od této Slovenské dámy můžeme čekat ještě mnohem více. Světe sleduj - nový ženský objev vstoupil na mezinárodní scénu!

Kromě Nifry a rezidentů Lazy&Doctor, dále vystoupí stálice této klubovky Bon Finix, který nedávno vypustil do světa jeho debutový producentský počin. Track, který pojmenoval 'Quantum Leap' si již našel podporu od známých DJs jako Ernesto vs. Bastian, Sied Van Riel, JOOP, Artento Divini, Stoneface & Terminal, Danilo Ercole, Manuel Le Saux, Fred Numf nebo Wippenberg. O support se postaraji Marty K!, ktery byl v minulosti spojen s legendárním libereckým klubem Liquid a s halovou akcí Pulzar, a Petr Hauz, který za dobu co se pohybuje na české taneční scéně již stačil vystoupit po boku všech českých top DJs.

Lazy&Doctor opět připravili našláplou 12ti hodinovou jizdu, na které nesmíte chybět! Kromě lahůdky z oblasti progressive a trance, se na Confusion můžete těšit na různé vychytávky. Hlavní sponzor firma Storm na tuto akci poskytne jako dárek krásné hodinky Storm, které jeden šťastný návštěvník vyhraje. Nechte si u sebe papírky s číslem, který dostanete po zaplacení vstupného. Kolem první hodiny ranní bude vyhlášeno číslo, které vyhrává!

Připravena bude i Storm VIP zona, která bude situovaná hned vedle DJské plochy v takzvané “arabské” místnosti. Pohodlná křesílka a taky něco na zub, zpříjemní večer VIP hostů v kruhu známých. Omezený počet VIP lístků bude v prodeji za 250,-. Klasické vstupné 100,- Kč, mužete srazit dolů na 50,- tim, že potvrdite vaši učast na Facebooku. Abyste slevu uplatnili, stačí nahlásit vaše jméno či přezdívku na Facebook u vstupu.

Club Prdel má otevřeno denně od 17:00. Jako každý pracovní den, tak i v pátek máte možnost využít „After Work Happy Hours”, kdy mezi 17:00-20:00 jsou všechny drinky zlevněny o 25%. V 20:00 se otvírá dolní část klubu a ve 21:00 nastoupí první vystupující DJ. Jestli před anebo během párty budete mít hlad, nemusíte hledat kvalitní jídlo jinde. Naše restaurace je Vám k dispozici denně od otvíračky až do ranních hodin. Přijďte se přesvědčit, že jde o trochu jiný klub, a to nejen zvláštním jménem.

Pro akreditace pište na info@lazyanddoctor.com

Více informací:
www.clubprdel.cz
www.myspace.com/nifra
www.lazyanddoctor.com
www.bonfinix.com

RSVP
Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016