PARTYINFO

 

CZECH IT!

Datum konání:
04.12.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Ardimann Mc (mother inc. sound, it), P.no (drumandbass.cz), 2K (shadowbox), Freakox (drumandbass.cz), Rolnik (basetix), Moower (shakal crew), Krops (tuzzex), Kamcza (stepforward), Mc Dawe (basetix), Mc Driver (tele2beatz)
Popis:
start 20:00, vstup do 22:00 30 czk, poté 80 czk
Line-up:
20:00 Kamcza
22:00 Krops
23:30 2K
00:30 P.no feat. Ardimann Mc
02:00 Rolnik
03:00 Freakox & Moower
 
 
Czech It feat. Mc Ardimann v Matrixu
Když Czech It a v Praze, tak kde jinde, než v Matrixu. Ano, tato stále více populární drumandbassová noc se vrací tam, kde se zrodila. A jako na začátku i za tímto dílem stojí zakladatel této akce dj P.no. Ten si tentokrát přizval svého skvělého, handicapovaného kamaráda, který už v Čechách je skoro jako doma. 
 
MC ARDIMANN (Mother inc. - IT) , jenž se nám v  Čechách představil poprvé na párty Let it Roll před  třemi lety. Vystupoval v Evropě po boku s takovými jmény jako Roni Size & mc Tali, Adam F, Andy C & mc Dynamite, Goldie, Krust, Marcus Intalex, Shy FX, Benny Page, Utah Jazz, Break, Digital, Shimon, Suv, Xample, Lomax, Katcha & mc Lin Dee a spoustou dalších. Kromě italských klubů se pohybuje především na parties ve Švýcarsku, Polsku a Německu.

V roce 2004 byl mc Ardimann v italském klubu Mafia vyhlášen jako nejlepší dnb Mc v Itálii a to i přes to, že je od narození slepý. Je opravdovým příkladem člověka, jemuž bůh něco vzal, zároveň však něco dal. A je to opravdový dar. Tak to přijďte poznat na vlastní kůži.

A bude to stát zato, když support obstará inteligent 2K (shadowbox.cz), bavič Freakox (dnb.cz), usměvavý Moower (shakalcrew.cz), vkusný Rolnik (basetix unity), pilný Krops (tuzzex), pracovitý Kamcza (stepforward), nadějný MC Dawe (basetix unity), a nestárnoucí MC Driver (t2b). Akce začíná ve 20h v klubu Matrix, Koněvova 13, Praha 3, do 22 hodiny je vstup jen za 30Kč, po 22h za 80Kč.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016