PARTYINFO

 

LET IT ROLL

Datum konání:
19.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Kolbenova park
DJs:
Andy C feat. MC GQ (uk), Panacea (de), Shy FX feat. MC Stamina (uk), Roni Size feat. MC Dynamite (uk), Loxy feat. SP:MC (uk), Panacea, Audio, John B, Pixie, IM Cyber, Nitrous, Suki, Bifidus Aktif, Rudeboy, ahZ, Hanzall, Thiew, Meikos
Popis:
start 20:00, vstup předprodej prvních 300 lístků za 300 czk, poté 350/400 czk, na místě do 22:00 450 czk, poté 500 czk
Line-up:
Main stage:

20:00 - 21:30 Thiew & Meikos
21:30 - 22:30 L Plus
22:30 - 00:00 John B
00:00 - 01:30 Roni Size & MC Dynamite
01:30 - 03:00 Andy C & MC GQ
03:00 - 04:30 Shy FX & MC Stamina
04:30 - 06:00 Suki & Bifidus Aktif

Radio 1 Take Control stage:

20:00 - 22:00 Rudeboy & ahZ
22:00 - 23:30 IM Cyber & Nitrous
23:30 - 01:00 Loxy & SP:MC
01:00 - 02:30 Audio
02:30 - 04:00 The Panacea
04:00 - 05:00 Hanzall
05:00 - 06:00 Pixie
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
L Plus: "Náhodných MCs nechcem – je to moja show!" Časový line up na LIR a levné lístky na další akce
Užitečné informace k Let It Rollu
Přečtěte si, jak bude na Let It Rollu řešen vstup, kam se zařadit se svým lístkem, kde se akreditovat, jak to bude s bary, šatnou, WC, topením a se zvukem. Na úvod je důležité vypíchnout, že až do 2:00 ráno nebude možné opustit areál, aby byl maximálně zrychlen vstup, a doporučení, abyste na místo dorazili MHD.
 
Navigace:
Hala se nachází přímo za budovou stanice metra Kolbenova (MAPA ZDE), která je na trase B. Přímo před stanicí metra jsou i zastávky autobusů (183) a tramvají (19) Kolbenova. V noci z tohoto místa jezdí noční tramvaj č. 54 směrem do centra.



Parkování:
Nedoporučujeme, aby návštěvníci na místo cestovali autem. V okolí haly není možné zaparkovat, nejbližší parkovací plocha je na Vysočanské. Stanice metra i zastávky jsou jen několik metrů od areálu - dorazte MHD!

Start akce, prodeje vstupenek a akreditací:
Vstupenky se budou prodávat od 20:00, odděleně od akreditací, které se otevřou rovněž ve 20:00. Na akreditacích bude guestlist a na tomto místě dostanou držitelé VIP vstupenek svou pásku. Hala se otevře ve 20:00, kdy začnou hrát i první DJs.

Vstup:
Z důvodu rychlého odbavení na vstupu bude připraveno dvojnásobné množství vstupních koridorů než na minulých ročnících.

Držitelé běžných tištěných vstupenek z předprodeje, od Fanonline, ze soutěží nebo od partnerů se mohou zařadit do fronty rovnou ke koridorům.

Návštěvníci, kteří si vstupenku zakoupí na místě se s touto zařadí rovněž do fronty ke koridorům.

S vytištěnou E-Ticket vstupenkou s čárovým kódem dojděte k tomu vstupnímu koridoru, u něhož bude vstupenky kontrolovat osoba se čtečkou kódů (bude označeno).

Držitelé VIP vstupenek (tištěných i ve formě E-Ticketu s čárovým kódem) dostanou svou VIP pásku na akreditacích. Ta návštěvníka opravňuje ke vstupu zvláštním koridorem. S VIP páskou můžete areál opustit a opět se do něj vrátit bez omezení.

Guestlist:
Naši hosté, mediální partneři, redaktoři a fotografové zapsaní na guestlistu, kteří mají námi udělen VIP vstup, obdrží na akreditacích VIP pásku. Ta vás opravňuje ke vstupu zvláštním koridorem. S VIP páskou můžete areál opustit a opět se do něj vrátit bez omezení. Ostatní hosté s běžným vstupem (například výherci vstupů v soutěžích) dostanou na akreditacích tištěnou volnou vstupenku, s níž se zařadí do koridorů. Žádosti o akreditace přijímáme pouze do neděle 14. 2., ve středu 17. 2. budou kompletně uzavřeny. Prosíme, mějte při akreditaci připraven průkaz s fotkou (předkládejte bez vyzvání).

Možnost vracení se - pásky, vracenky:
Pro urychlení odbavení návštěvníků na vstupu se NEBUDOU rozdávat "handstrip" pásky! Až do 2:00 NEBUDE MOŽNÉ AREÁL OPUSTIT a VRÁTIT SE (v případě opuštění areálu vstup propadá). Vracenky ve formě "handstrip" pásek se začnou vydávat až od 2:00 (bezplatně). Od této doby bude s páskou na ruce možné areál kdykoli opustit a opět se do něj vrátit. Toto omezení ovšem neznamená, že není možné až do 2:00 opustit vnitřní prostor haly. Návštěvníci mohou pobývat na čerstvém vzduchu na venkovní ploše mezi vstupními koridory a vstupem do haly.

Zákazy a upozornění:
Do areálu je zakázáno vnášet vlastní pití, jídlo a zbraně. Každý návštěvník je povinen podrobit se bezpečnostní prohlídce, za jejíž respektování předem děkujeme. Prosíme, aby návštěvníci dodržovali pořadí ve frontě a předešli tlačení. Focení běžnými fotoaparáty a natáčení na mobilní telefon je povoleno, záznam profesionální technikou je možný pouze po akreditaci.

Občerstvení, vybavení v hale:
Pití zakoupíte na celkem 4 obrovských barech, na nichž se bude čepovat pivo Budweiser Budwar, dále na místě seženete jídlo a další občerstvení.

Na vstupu a na hlavním baru bude možné platit kreditní kartou a zároveň bude možné využít službu "cash back" - výběr peněz v hotovosti.

Uvnitř haly bude velká WC area, šatna s dostatečnou kapacitou a beerfestové sady k sezení. Hala bude vytápěná.

Na místě bude přítomna záchranná služba, hasiči a ochranka zajišťující vaše bezpečí. Doporučujeme si prohlédnout plánek areálu, abyste věděli, kde případnou pomoc hledat.

Zvuk:
Na hlavní scéně bude hrát 100 kW zvuku D&B Audio. Tento soundsystém z Německa se v minulosti používal na největších festivalech jako Rock For People, Summer Of Love nebo Jam Rock. Let It Roll bude první drum & bassovou party u nás, na které se objeví. Jeho výkon umožňuje, aby hrál zvuk hlasitě, ale zároveň čistě a "netrhal uši". O světelnou show se postarají Technical Design a o projekci Pure A. Na Radio 1 Take Control stage bude připraveno 30 kW zvuku Noise Control a projekce od OKO3.

Více informací o akci naleznete na www.letitroll.cz. Vstupenky za 400 Kč (plus poplatek) zakoupíte v přeprodejích Ticketstream, v Growshopu, v Maximum Underground, ve Skateshopu / v Titty Twister Olomouc, Denisova 28. Vstupenky na místě zakoupíte za 450 Kč do 22:00 a za 500 Kč poté.
 
Hanzall: "Trocha hororu nikoho nezabije" Let It Roll novinky a důležité informace Let It Roll news: Bifidus Aktif mix, video a trička Filnální line up na Let It Roll Kompletní zahraniční line up LIR a sleva na vstupenky Další Let It Roll DJs: Shy FX & MC Stamina a Loxy Andy C a Panacea první jména únorového Let It Rollu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Video z Let It Roll od Ronnyho Ochutnávka z videoreportu z Let It Roll od Jana Frejma Report z Let it Roll od Sody
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016