PARTYINFO

 

GENETIX - GIRL´S EDITION

Datum konání:
27.11.2009 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Clodagh, Anali, Be Unique, Freeda, Eddie
 
 
Co vás čeká tento víkend ve Fabricu?
Partička hvězdnych techno slečen: Clodagh, Anali, Be Unique a Freeda vystoupí 27.11.2009 ve Fabricu v rámci noci Genetix - Girl´s Edition. Především zahraniční dvojblok, irská Clodagh a brazilská hračička Anali bude tím největším tahákem a my máme trochu obavy, aby klub po jejich vystoupení zůstal celý :) Zahanbit se určitě nenechá talentovaná slečna z východních Čech Be Unique a její kolegyně Freeda.
 


OFFICIAL WARM UP FERRY CORSTEN – sobota 28.11.2009

Oficiální warm up párty k vystoupení Ferryho Corstena v Praze proběhne jen ve Fabricu, příští sobotu 28.11. Fanoušči skutečně prvotřídní trance music si příjdou na své, protože vystoupí mistři svého oboru dj Nitrous Oxide, člen exkluzivního labelu Anjunabeats a tolik populární LayDee Jane, která bude jediným supportem Ferry Corstena v pražském Sasazu! Vysoko nastavenou laťku zábavu doplní support dj´s Hind a Wayne.



V rámci warm up party Ferry Corsten budete mít milí návštěvníci možnost zakoupení lístků na pražskou párty za předprodejové ceny. Sledujte bedlivě náš web, kde budeteme soutěžit jak o lístky na warm up, tak o lístky na samotnou párty s Ferry Corstenem!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016