PARTYINFO

 

DEEPARTURE

Datum konání:
25.11.2009 - středa
Místo konání:
Praha - Jet Set Bar
DJs:
Theo Tag (de), Dash
 
 
Deeparture @ Jet Set
Kontrolní otázka pro den s datem 25. listopadu zní... Co vám v tomhle sychravém podzimu nejvíce chybí? Ať už jste zvolili odpověď A, B nebo C, byla to správná trefa – samozřejmě sluníčko! V době, kdy odborníci varují před nepříznivými účinky solárií, my pro vás máme o poznání zdravější variantu, jak dobít v čím dál kratších dnech své baterie a uprostřed týdne to snad ani nemůže být lepší. Uvelebíte se v pohodlném sofa stylového lounge baru Jet Set City Center v samém centru Prahy a zatímco vám kuchař bude připravovat něco na zub, pozvednete Metaxu a připijete na zdraví tomu, kdo se vám tu stará o hudební doprovod. 
 
Jeho jméno je Theo Tag, pochází z Řecka, kde se snad sluníčko narodilo a nekonečný úsměv na jeho tváří je jen sympatickým bonusem k opravdu vymazleným setům, které míchá na klíč k aktuální atmosféře v místě, kde se právě nachází. V mládí si osahal opravdické hudební nástroje, jedenáct let pobýval v Anglii, v níž ho deep house zasáhl přímo do srdce, nyní pod hlavičkou agentury Deepsoul Kollektiv sám v Aténách pořádá taneční akce, na nichž svůj um předvádí ti nejlepší z nejlepších ze všech koutů světa. A ještě něco vám na něho prozradíme... Hudbu na černých kotoučích si strašně nerad nechává pro sebe a rád se dělí i prostřednictvím vlastních rádiových pořadů. Takový je Theo, jednou se celý rozdá a můžeme si jen tipnout, zda mu k tomu právě bude hrát jackin house, funky house, deep house či nu disco. I přesto, že miluje dlouhé sety, v Praze bude především na dovolené a musíme ho tedy šetřit. Jeho spanilou jízdu prostorem i časem na párty Deeparture doplní jeden ze zástupců slovenského bookingu Stereodisco – DJ Dash! Dušo za gramofony postává už dlouhých třináct let a také on úsměv z tváře sundává velice nerad a stejně jako náš řecký host je DJem takřka univerzálním. Tentokrát vás ovšem po náročném pracovním dnu bude šetřit. Zapomene na techno, zapomene na acid house, zapomene i na minimal – nu jazz, funk a deep house bude to pravé ořechové a on tak ideálně zúročí zkušenosti posbírané při hraní v zahraničí i při přípravě pořadu Extáza, který se vysílal na rádiu Frontinus...

Tak už víte, co budete dělat ve středu 25. listopadu? Navštívíte Řecko i Slovensko zároveň a nemusíte přitom ani vytáhnout paty z momentálně notně prošedivělé Prahy, v níž ta zima tolik zalézá za nehty. Zavřete oči a nechte se unášet příjemnou muzikou od opravdových gurmánů v příjemném baru, kde se čas tak příjemně vleče... Za letenku nedáte ani korunu, zavazadlo vám neztratíme a zpoždění vylučujeme – startujeme ve 21:00 a hladké přistání si řídíte vy sami!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016