PARTYINFO

 

BENEFIČNÍ KONCERT KE DNI LIDSKÝCH PRÁV

Datum konání:
09.12.2009 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Lukáš Micka
Live:
Švihadlo, The Spankers, Traband
Popis:
start 19:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Benefiční koncert ke Dni lidských práv
Amnesty International ČR pořádá 9. prosince 2009 v předvečer Dne lidských práv benefiční koncert s názvem Muzykou za lepšý vzdělání. Na koncertě zahrají skupiny Traband, Švihadlo a The Spankers, které tak podpoří kampaň na podporu vzdělání dětí po celém světě. Koncert bude moderovat duo Iva Pazderková & Filip Budák.
 
Jako první naskočí na stage kapela Traband, která v písních mixuje country motivy, bigbeat, pop a v posledních letech hlavně world music. Na koncertě představí především své poslední album, inspirované českou a moravskou lidovou hudbou, vesnickým kostelním zpěvem a  domácím muzicírováním.



Nadupanou show slibuje i mladá, začínající kapela The Spankers, která ve své tvorbě kombinuje více hudebních stylů (reggae, funk, rap) se ska-offbeatovým rytmem. Last, but not least zahraje kapela Švihadlo, domácí legenda reaggae hudby s dvacetipěti letou tradicí vystupování.

Benefiční koncert je součástí kampaně Změníme to! informující o nerovném přístupu dětí ke vzdělání. V Česku se kampaň zaměřuje hlavně na romské děti, které nepřiměřeně často končí v bývalých zvláštních školách určených ve skutečnosti pro mentálně postižené. Zdravým dětem ale návštěva takových škol snižuje šance na dobrou budoucnost.

Výtěžek z benefičního koncertu pro Amnesty International ČR podpoří vzdělávací program o lidských právech pro studenty základních a středních škol.

Na místě info-stánky, možnost nákupu triček s logem AI a dalších předmětů
Vstup: 170 Kč/200 Kč (sleva pro členy AI ČR a předprodej v kanceláři AI, Provaznická 3, Praha 1.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016