PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
11.12.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Sunshine
Live:
5 SKA Bands
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Tazz & Bo.dan uvádí předvánoční Sheexy House v Chapeau Rouge
V pátek 11.12.2009 proběhne v Chapeau Rouge další vydání pravidelné klubovky Sheexy House, které společně vévodí rezidentní dvojice djs Tazz & Bo.dan. Minulý díl se odehrál v pohádkovém stylu, kdy jste mohli za dj pultem spatřit kapitána všech pirátů, úpíra či Vinetoua a po klubu jste míjeli další bláznivé Supermany či Laru Croft. Která bytost vydržela nejdéle si nikdo nepamatuje, ale všem patří velký obdiv za jejich výkony :)
 


Další vydání Sheexy House se bude zabývat tématem, zda je Ježíšek nebo Santa dost sheexy, a jak bychom si mohli udělat ty nejvíce sheexy vánoce. Ti z vás co vydrží a byli celý rok hodní, možná uvidí také zlatého Tazze nebo Bo.Dana s těmi zahnutými zuby nahoru, ale budou muset čekat až do rána :)
Kromě zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybujících se na pomezí progressive&elektro house, jak tu již bývá zvykem.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od předvánočního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Začínáme v 22:00 hodin a vstup je jako vždy zdarma.

Již není žádným překvapením, že pro vás připravujeme sheexy video seriál, který vám vždy nastíní, jak to vypadalo na uplynulých dílech Sheexy House. Pro poslední díly se mrkněte zde.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Sunshine a v underground floor bude probíhat akce s názvem Ma-Ska-rade na které vystoupí 5 SKA kapel.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016