PARTYINFO

 

SMALL JESUS

Datum konání:
24.12.2009 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Jindra & Chochacz (bukanyr.cz crew), Face (techno.cz)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Na Štědrý den bude U Bukanýra naražen speciální vánoční ležák a proběhne vylosování výherců o 3x2 volné vstpy na Silvestra
V tento den se všechen shon kolem nakupování vánočních dárků konečně zastaví a všichni se potkávají se svou rodinou u vánočního stolu s bramborovým salátem, řízky či kaprem a vychutnávají si ten klid a úlevu, kterou si svým předvánočním snažením jistě zasloužili.
 
A pak se rozbaluje, všechno se raduje a nálada graduje. Po rozbalení všech dárků a příjemném povídání se vezme do rukou ovladač na televizor, naberou se další potravinové zásoby a natáhnou se dolní končetiny kam se dá a čučí se na bednu, ve které dávají nějakou zaručenou pohádkovou tutovku, která je vždy speciálně natáčená pro štědrovečerní vysílání. A jak se tak všichni posilňují vánočními dobrotami a usmívají se umaštěnými ústy s drobky od strouhanky a kousky brambor s majonézou a nálada je všeobecně příjemná, tak vám to přesto nedá a vy se jako každoročně rozhodnete vyrazit ještě někam do světa.



Řeknete si "To je dnes bezva nálada, měli bychom ještě někam zajít, když jsou dnes na sebe všichni takoví hodní" a navlečete na sebe co se dá, aby jste na cestě na své oblíbené místo nezmrzli, neuplyne ani chvilka a už se, obutí, u dveří loučíte se svými blízkými se slovy "do rána jsem zpátky" a mizíte ve víru vánočně naladěného velkoměsta.

A můžete zamířit třeba na Vltavské nábřeží do houseboatu U bukanýra, kde je pro vás tento rok připraven štědrovečerní a hlavně štědronoční mejdánek Small Jesus. Zahrají Vám djs Jindra (bukanyr.cz crew), Face (techno.cz) a Chochácz (mejdanyzm). Vstup je jako vždy zdarma, začíná se ve 22:00 hod a končí někdy
k ránu.

První specialita večera: bude naražen sud specialního vánočního PUNČového ležáku. Druhá specialita večera: vylosování výherců o 3x2 volné vstupy na Silvestra 2009 U Bukanýra.

Takže pokud se připravujete na Silvestra na Bukanýr stále ještě máme pro vás soutěž o 3x2 volné vstupy na tento večer. Správnou odpověď posílejte na email bodan@bukanyr.cz s předmětem „Soutěž“.

Kolikáté narozeniny letos slavil houseboat U bukanýra?

a) jedenácté
b) dvanácté
c) třinácté

Soutěž bude ukončena 24.12.2009 v pravé poledne, výherci budou vylosováni na akci SMALL JESUS po půlnoci a samozřejmě budou kontaktování i emailem.
`
Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016