PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
15.01.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Blu Mar Ten (uk), Ghonzales (roxy), Nitrous (shadowbox), Ahz (Stonedraiderz)
2nd stage - Kaplick (breakbeat.cz), Turtlesquad
Popis:
start 22:00, vstup 200/250 czk
Line-up:
22:00 – 01:00 Nitrous+AhZ
01:00 – 03:00 Blu Mar Ten
03:00 – 05:00 Ghonzales

breakbeat kill out:

Kaplick & Turtlesquad
 
 
Blu Mar Ten v pátek v Roxy: poslední šance na lístek za 100 Kč a line up! Profil Blu Mar Ten: neúnavní hudební chameleoni
Leden v Roxy: Blu Mar Ten, Joe and Will Ask?, Kollektiv Turmstrasse
Většina z vás má plnou hlavu silvestrovských radovánek, nebude však na škodu mrknout se na vzorek mejdanů v prvním měsíci roku 2010. Náš drumandbassový večírek Bush nabídne 15. ledna opravdovou lahůdku: dorazí Chris Mariglod z projektu Blu Mar Ten, který v roce 2009 ovládl polámanou scénu svým albem Natural History! 
 
Jako druhou ochutnávku pro vás máme mejdan TRASH, na který 23. ledna dorazí duo Joe and Will Ask?, které od roku 2007 sbírá jeden úspěch za druhým a je přirovnáváno k takovým jménům jako Chemical Brothers, Soulwax, DIM nebo Popof.



Nabízíme i německé minimal kouzelníky Kollektiv Thurmstrasse, které si na svoji narozeninovou párty 29. ledna vyžádal dj Tráva, ikona naší taneční scény.

V lednu se také nadobro rozloučíme s legendární párty ZEN, která již navždy bude patřit mezi nejúspěšnější české klubovky. Smutek vás však 16. ledna v Roxy čekat rozhodně nebude, právě naopak!

Na závěr pro vás máme více než příjemnou novinu. Jelikož sami dobře víme, jak jsou Vánoce a konec roku nákladným obdobím, ceny všech vstupenek na mejdany ze zahraničními hosty jsme snížili na 100 korun v předprodeji a 150 korun na místě! Nezapomeňte, že kromě obvyklých míst je můžete zakoupit přímo na hlavním vchodu Roxy.
 
Blu Mar Ten v Roxy: změna termínu a český line up! Blu Mar Ten zahrají v lednu na Bushi!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
rav
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016