PARTYINFO

 

MUSICMAFIA CHARITY CLUB

Datum konání:
04.12.2009 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Konrad & Tall Boy Slim, TT &M artini, LPD, Saint Soby, Electro Slim, OjeyBee, Cuco Van Dee, Radek Havel (sax), Ondra Michale c(trumpet)
 
 
Music Mafia Charity Club, aneb štědrost se vám vyplatí!
Je čas Vánoc a plzeňský klub PH+ spolu s MusicMafia.cz djs pořádají již druhý ročník dobročinné akce. Jako v předminulém roce tak i letos se Vám představí ti nejlepší djs z plzeňské taneční scény a výtěžek bude opět věnován dětem. Letos konkrétně půjde výtěžek benefice na dětskou kliniku oddělení plzeňské Fakultní nemocnice. Celou akci zastřeší občanské sdružení Haima CZ, která umístí pro tento večer do prostor klubu kasičku, do které budeme společně přispívat. 
 
Štědrost se Vám vyplatí! A odměna? bude! V podobě mixovaných cd různě namíchaných od všech učinkujících. V první prosincový pátek, čili 4.12. od 21:30 hod tak můžete poslechnout rezidenty Orgasmatron party Tall Boy Slima & Konrada, za Fly and Flashy dj LPD, za Roxy Rocks dj a producent T.T. Soulgangster, za Music For Adult dj Martini a za musicmafia night Vendeta čtveřice mafia djs O.JeyBee & Electro Slim a djs Saint Soby a Cuco van Dee. Sestavu doplní muzikanti Radek Havel a Ondřej Michalec, kteří okoření produkci mafiánů o živý zvuk saxofonu a trumpety. Přijďte a udělejte dobrý skutek! Uvolněte se prosím, zapomeňte na předvánoční schon a navšťivte jedinečnou hudební událost.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016