PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
16.01.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Pietros, Faith, Raffael, De La Rue
 
 
DJ Texx: "Jestli mi chcete koupit něco k pití, piju Plzeň"
V souvislosti s afterparties v renomovaném pražském afterklubu Studio 54, který je mezi clubbery populární již pěknou řadu let, vám bude tento afterklub postupně představovat své rezidenty prostřednictvím krátkých minirozhovorů, díky kterým se můžete o vašich oblíbených DJs dovědět zajímavé informace spojené s jejich rezidenturou v tomto populárním klubu. Prvním, kdo neunikl našim všetečným otázkám byla houseová princezna Adlet, druhým z rezidentů je skvělý bavič a DJ – Texx. Přejeme hezké čtení!
 
Ačkoliv nejsi na taneční scéně žádným nováčkem a pravidelně vystupuješ na předních českých parties, mohl by jsi se clubberům ve stučnosti představit?

Ahoj, myslím, že se za těch deset let už celkem známe (smích). Ať už ze Studia, Meccy, Roxy nebo dalších klubů po celé republice. Jestli mi chcete koupit něco k pití, piju Plzeň (smích).



Jak by jsi charakterizoval tvůj styl, kterým se v současnosti prezentuješ?

Hraju celý život house, ten se samozřejmě mění, ale hlavní je, aby desky měly vždcky spoustu energie. K tomu se snažím, aby byl můj set i trochu show, myslím, že když DJ komunikuje s lidmi, tak to přidá ještě pár bodů ke skvělé atmosféře navíc. A Studio je na to jako dělané. Teda ne jako, je na to dělané...

Tvé jméno je mimo jiné spjato s předním pražským afterklubem Studio 54. Pamatuješ si na to, kdy jsi v klubu poprvé vystoupil a jak jsi s ním začal spolupracovat?

Huuu...tak to už je taky let (smích). Nepamatuju si, kdy to bylo, ale vím úplně přesně, že mě okamžitě chytnul ten intenzivní kontakt s lidmi a super zvuk.

Pomohl ti tento klub nějakým způsobem v tvé kariéře? Jaké vystoupení pro tebe ve spojení s tímto afterklubem bylo to nej?

Těch nej vystoupení bylo hafo...Když pominu aftery po festivalech a velkých party, které jsou vždycky jedinečné, tak hodně záleži na lidech, kteří se sejdou. To je podle mě jedna z nejdůležitějších věcí ve Studiu, nikdy tam nekalíš sám (smích)!

Co plánuješ do budoucna?

Dostat se do dalšího semestru (smích).

More info: www.myspace.com/djtexx
 
Studio 54 vás zve na víkendové afterparties s předními rezidenty tohoto klubu!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016