PARTYINFO

 

OPERA HOUSE AFTERPARTY

Datum konání:
23.01.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Marshall, Richie, Béda, Faith
 
 
Studio 54 vás zve na oficiální Opera House afterparty již tuto sobotu 23.1.!
Studio 54 láká clubbery na oficiální Opera House afterparty s Richiem, Bédou, Marshallem a Faithem, na které si zaručeně připomenete tuto prestižní party v pražské Mecce, jejíž rezidentem je miláček operního publika - Lafayette! Pokud se chystáte i tento pátek do víru naší metropole, neměla by vám uniknout populární pražská klubovka Opera House, kterou vám každý měsíc přináší oblíbený dj Lafayette.
 


Studio 54 si pro Vás na sobotní ráno připravila její oficiální afterpary, která se nese v jejím duchu a oplývá neopakovatelnou atmosférou, která Vás určitě dostane! Za mixážním pultem se představí populární rezident tohoto renomovaného afterklubu - Richie, severočeský showman Béda, skvělý dj a výtečný producent Marshall a Faith, kteří Vás budou bavit prostřednictvím svých energických setů, ve kterých nebudou chybět staré známé hitovky, jež jsou pro tento klub tak  charakteristické.

Afterparty startuje již ve 4 hodiny, kdy Vás svým openning setem roztancuje dj Ketan, ale pokud dorazíte do prostor klubu o něco dříve, můžete si vychutnat váš oblíbený drink a zpříjemnit si tak čekání na afterparty, která bude stát rozhodně za to!

Těšíme se na vaší návštěvu!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016