PARTYINFO

 

AFTERPARTY - DJ SUBGATE B*DAY

Datum konání:
24.01.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Subgate, Adlet, Subgate, Tommy Rogers, Pete Walk, Veekay
 
 
Studio 54 vás zve na dj Subgate B-day party již tuto neděli 24.1!
Studio 54vás zve na netradiční nedělní afterparty, která se ponese v duchu narozeninové oslavy rezidenta Subgatea, který si na ní pozval své kolegy v čele s houseovou princeznou Adlet, oblíbeným Tommy Rogersem, Petem Walkem, Veekayem, které bude supportovat stále více populární Kifli.
 
Dj Subgate B-day party nese název nedělní afterparty ve Studiu 54, na které tento stále více populární dj, který se představil v minulosti i několikrát v zahraničí a pravidelně vystupuje v předních domácích klubech a festivalech po celé České republice. Narozeninová atmosféra, která na Vás bude doslova sálat na každém kroku, speciální narozeninové sety plné toho nejlepšího, co současná elektronická scéna nabízí - to a mnohem více očekávejte od narozeninové party dje Subgatea.

Jeho gratulanti, které si tento rezident Studia 54 sám vybral budou přední český dj a úspěšný producent, jež se může pyšnit prvenstvým v prestižní anketě Dance Music Awards v kategorii klubová noc roku, kterou vyhrála jeho party Dirty Dancing - Tommy Rogers, houseová princezna Adlet, matador houseové scény Pete Walk, energický Veekay a Kifli, který celou narozeninovou show odstartuje již ve 4 hodiny. Věřte, že tato sestava se zaručeně postará prostřednictvím speciálních narozeninových setů o to, aby jste se skvěle bavili až do odpoledních hodin.

Pokud Vám nebude tato nabitá after stačit, můžete si váš mejdan prodloužit v naší non-stop kavárně s hernou při vašem oblíbeném drinku.

více informací naleznete na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016