PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT AFTERPARTY

Datum konání:
06.02.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Faith, Yan Dark, Pete Walk, Raffael De La Rue
 
 
Pražský afterklub Studio 54 vás zve na velkolepou Studio 54 Night afterparty již tuto sobotu!
Renomovaný pražský afterklub Studio 54 vás zve na jedinečnou Studio 54 Night afterparty s Faithem, Yanem Darkem, Petem Walkem a Raffaelem de La Rue, jež proběhne první únorovou sobotu!
 
Pokud vyrážíte do víru velkoměsta i první únorový pátek a ať už bude vaším cílem pražský klub Mecca, který Vám nabídne prestižní noc nejúspěšnějšího domácího afterklubu současnosti - Studio 54 night nebo si vyberete pro vaší noční jízdu jiný přední podnik naší metropole, měli by jste mít na mysli, že Studio 54 si pro Vás připravilo oficiální Studio 54 night afterparty, které Vás rozhodně nezklame a na níž můžete protancovat vaše střevíce až do odpoledních hodin.



Za mixážním pultem se představí zkušený harcovník tuzemských parties a skvělý bavič Faith, stále více populární Yan Dark, matador pražské houseové scény Pete Walk a talentovaný Raffael de La Rue.
Tato sestava Vám připraví originální a pestrý mix toho nejlepšího od předních světových producentů, který je beze sporu zárukou kvalitní zábavy a parádní atmosféry, jež panuje na každé afterparty Studia 54.

Ranní jízdu odstartuje ve 4 hodiny svým openning setem oblíbená dvojice P-jay a Mark Evil, ale pokud se dostanete do prostor klubu o nějakou tu chvilku dříve, nenecháme Vás postávat před klubem. Čekání na afterparty si můžete zpříjemnit v naší non-stop kavárně s hernou a vychutnat si tak váš oblíbený warm-up drink.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Více info na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016