PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
07.02.2010 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Adlet, Marshall, Miquel
 
 
DJ Miquel: " Ve Studiu jsem brán spíše jako exotický DJ"
Dalším rezidentem pražského Studia 54, který neunikl našim záludným otázkám je východočeský Miquel, který toho má za sebou za svou patnáctiletou kariéru opravdu mnoho. Pokud Vás zajímá, kdy se tento charismatický umělec poprvé objevil na lineupu tohoto klubu a co tento zkušený matador taneční scény připravuje do budoucna, čtěte tento zajímavý minirozhovor. Hezké čtení!
 
Ačkoliv nejsi na taneční scéně žádným nováčkem a pravidelně vystupuješ na předních českých parties, mohl by jsi se clubberům ve stručnosti představit?

Ahoj, mé jméno je Michal a pocházím z Hradce Králové, kde současně i žiji a tudíž jsem mimopražský DJ (smích). S hraním jsem začal už v roce 1995 a do dnešní doby jsem nasbíral opravdu hodně zkušeností nejen v Djingu, ale i s pořádáním vlastních akcí a produkováním vlastní hudby, která vychází na našich i zahraničních labelech. Když vynechám povídání o hudbě, mám rád sport, jídlo, kino … vlastně jsem úplně normální člověk … aspoň si to tedy myslím (smích).

Jak by jsi charakterizoval tvůj styl, kterým se v současnosti prezentuješ?

V dnešní době je těžké charakterizovat se jedním stylem, začínal jsem technem a jsem jím pořád dost ovlivněný. Každopádně můj současný sound se pohybuje někde v rozmezí progressive house. Pak záleží na jaké akci hraji a podle toho set směřuji buď více do house music nebo do progressive s prvky techna.

Tvé jméno je mimo jiné spjato s předním pražským afterklubem Studio54. Pamatuješ si na to, kdy jsi v klubu poprvé vystoupil a jak jsi s ním začal spolupracovat?

Vím dokonce přesné datum (smích). Bylo to 15.10.2006 od 11:00 do 13:00 … mezi tzv. Studio DJs mě dostal můj kamarád - DJ Raju, který dnes ve Studiu už nepůsobí. Jinak si nemyslím že mé jméno je s klubem úplně moc spojené. Jak jsem v úvodu podotknul, jsem mimopražský DJ a tím že v Praze moc často nehraji, tak mě tamní clubeři myslím (až na vyjímky) moc neregistrují a jsem pak ve Studiu brán spíše jako exotický DJ. Mě to tak ale vyhovuje!

Pomohl ti tento klub nějakým způsobem v tvé kariéře? Jaké vystoupení pro tebe ve spojení s tímto afterklubem bylo to nej?

Na to je těžké odpovědět. Trochu asi jo tím, že jsem si mohl zahrát na místech, kam bych se za normálních okolností nedostal a za to jsem Studiu opravdu vděčný. Jinak hraji už 15 let a prožil sem toho tolik, že je opravdu těžké říct co a kdo a jak a v čem mi pomohl. A co se nejlepšího vystoupení ve spojení se Studiem týče, tak to bude určitě jedno z vystoupení ve Studiu samotném … už jen kvůli atmosféře, která v něm panuje.

Co plánuješ do budoucna?

Všechno možné, rozjet nové projekty v práci, odehrát hodně setů, vydat další mou produkci, odjet na dovolenou … byl by to dlouhý seznam (smích).
 
Studio 54 láká všechny clubbery na nedělní after!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016