PARTYINFO

 

DIRTY DANCING AFTERPARTY

Datum konání:
13.02.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Veekay, Peet, Lafayette, Marty Fish
 
 
Studio 54 vás zve na sobotní Dirty Dancing afteparty a na pravidelnou nedělní after!
Studio 54 zve všechny clubbery na oficiální Dirty Dancing afterparty s Peetem, Veekayem, Lafayettem a Marty Fishem v sobotu 13.2. a na pravidelnou nedělní afterparty s Tommy Rogersem, Ronnym, Pacem a Migellem 14.2!
 


Renomovaný pražský afterklub Studio 54 slibuje víkend doslova nabitý skvělými afterparties! Na sobotní ráno si pro Vás připravil oficiální afterparty po jedinečné party Dirty Dancing, která v minulosti právem vyhrála v prestižní anketě Dance Music Awards první místo v kategorii klubová noc roku 2008.
Na afterparty se můžete těšit na jednoho z rezidentů - Peeta, kterého za mixážním pultem vystřídá energický Veekay, rezident populární pražské klubovky Opera House Lafayette a Marty Fish, kteří se zaručeně postarají o vaší skvělou zábavu, jež bude končit v odpoledních hodinách.

Nedělním ránem a dopolednem Vás bude provázet sestava v čele s Tommy Rogersem, Pacem a Ronnym, které doprovodí oblíbený Migell. Stejně jako v sobotu se můžete těšit na sety plné skvělé atmosféry, euforických gradací a především skvělé nálady, která Vás pohltí!

Afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy Vás svými openning sety pobaví a dostanou do toho správného varu dj's L'sada, P-jay a Mark Evil, ale pokud dorazíte do prostor klubu o něco dříve, můžete si zpříjemnit čekání na nadcházející after při popíjení vašeho oblíbeného drinku v naší non-stop kavárně s hernou.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016