PARTYINFO

 

OPERA HOUSE AFTERPARTY

Datum konání:
20.02.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Pietros, Béda, Marshall
 
 
Marshall: " Jsem odborník na vyváženou stravu"
Přinášíme Vám další minirozhovor s rezidentem pražského afterklubu Studia 54, kterého můžeme právem označit za mága cd playerů a gramofonů. Kromě djingu se věnuje společně s producentským projektem Proud-M produkování vlastních tracků, které již brzy spatří světlo světa a které jsou již nyní nedílnou součástích jeho brilantních setů, které všudypřítomné vždy strhnou!
 
Ačkoliv nejsi na taneční scéně žádným nováčkem a pravidelně vystupuješ na předních českých parties, mohl by jsi se clubberům ve stručnosti představit?

Čau. Jsem Dj Marshall a jsem odborník na vyváženou stravu: servíruju doporučenou denní dávku klubové house music. Pozor, jen na vnitřní použití! (V případě nejasností se prosím poraďte s vaším lékařem/lékárníkem. (smích))



Jak by jsi charakterizoval tvůj styl, kterým se v současnosti prezentuješ?


Nabušená House music – vhodné i pro diabetiky! Jinak se snažím ukázat clubberům nové trendy houseové muziky.  

Tvé jméno je mimo jiné spjato s předním  pražským afterklubem Studio 54. Pamatuješ si na to, kdy jsi v klubu poprvé vystoupil a jak jsi s ním začal spolupracovat?  

Studio54 bylo prvním klubem, který jsem navštívil hned potom, co jsem se přistěhoval do ČR. Z profesního hlediska bylo pro mě místem, kde každej pořádnej dj musí zahrát! Poprvé jsem vystupoval asi před třemi lety sopolu s Djem Shkobisem vrámci čtvrtečního aftru. Dj's i návštěvnící klubu pro mě znamenají hodně! A tímto chci VŠEM poděkovat za výborné parties a nepopsatelnou atmosféru!
 
Jaké vystoupení pro tebe ve spojení s tímto afterklubem bylo to nej?

Jméno Studio54 se nemusí nějak obzvlášť představovat. Být rezidentním djem klubu znamená na klubové scéně pro mě hodně. Vychutnám si každý svoje hraní, ale nejradši si vzpomínám na poslední Sensation White after a silvestrovské parties (smích) 

Co plánuješ do budoucna? 

Ukázat svoje vnímání Houseový muziky co nejvíce lidem. Kromě toho se snažíme o vlastní hudební produkci pod jménem PROUD-M, pod kterým jsme už nabídli „pár“ hezkých chvil i v jiných pražských klubech. Těším se na další parties v roce 2010! 
 
Studio 54 vás zve na sobotní Opera House afterparty

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016