PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
27.02.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Migell, Adlet, Texx, Rudoff
 
 
Studio 54 vás zve na poslední únorové afterparties s předními rezidenty tohoto klubu již tento víkend!
Poslední únorový víkend se můžete těšit na nabité afterparties, které Vás rozhodně nezklamou a na kterých vystoupí přední rezidenti tohoto klubu v čele s Texxem, Adlet, Petem Walkem, Pietrosem a Migellem, jež doprovodí Veekay, Rudoff a Faith!
 
Pokud se chystáte vyrazit za zábavou i poslední únorový víkend, neměl by Vám uniknout fakt, že i po skončení večerní party ve vašem oblíbeném klubu, si můžete prodloužit vaší nespoutanou noční jízdu v oblíbeném pražském afteklubu Studio 54, kde si zaručeně přijdete na své!



Na sobotní after 27.2. se můžete těšit na kvartet dj's Migella, Rudoffa, Texxe a Adlet, která bude třešničkou na pomyslném dortu této afterparty. Vaše střevíce s chutí protančí celé ráno a dopoledne na charakteristickou a osobitou house music, která je pro tento klub více než příznačná.

V neděli 28.2. Vás bude bavit sestava  v čele s Petem Walkem, Faithem, Pietrosem, které bude supportovat energický Veekay. Stejně jako v sobotu na Vás bude doslova na každém rohu dýchat skvělá a neopakovatelná atmosféra, která Vás strhne a budete se skvěle bavit až do samého konce!

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny a odstartují je neméně talentovaní dj's P-jay a Billy Bright. Pokud nebudete mít afterování ani po skončení afterparties dost, můžete si protáhnout váš mejdan v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani připraví drink dle vašeho přání.

Pro více informací navštivte www.studio54.cz

Těšíme se na Vás!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016