PARTYINFO

 

STUDIO54 NIGHT & DECADANCE AFTER

Datum konání:
06.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Tommy Rogers & Peet, Richie, Subgate
 
 
Studio 54 vás zve na víkendové afterparty!
Jedinečná Studio 54 night afterparty, na které se budou oslavovat narozeniny všem clubberům dobře známého dj Peeta, jemuž přijdou prostřednictvím speciálních B-day setů pogratulovat Tommy Rogers, Ronny, Subgate nebo Richie a pravidelná nedělní afterparty se severočeským matadorem Bédou, Smokem, Migellem a Thonicem - to jsou afterparties v jedničce mezi českými afterkluby již tento víkend!
 
Plánujete vyrazit tento víkend s přáteli do víru velkoměsta a již teď víte, že se vaše noční jízda vymkne kontrole a budete si jí tak chtít o několik hodin prodloužit? Studio 54 si pro Vás připravilo opět další nabité afterparties, které Vám zaručí nespoutanou jízdu až do odpoledních hodin, kde Vám budou přední rezidenti tohoto klubu servírovat tu nejlepší house music!



Na sobotní ráno je připravena velkolepá Studio 54 night afterparty, která se stejně jako Studio 54 night, jež proběhne v pátek večer v prestižním pražském klubu Mecca, bude linout v ryze narozeninové atmosféře. Oslavovat bude českým partypeople velmi dobře známá postava dj Peet, jež vystoupí na afterparty ve speciálním narozeninovém setu společně s jeho djským kolegou Tommy Rogersem. Dalšími gratulanty budou oblíbený Ronny, Richie a Subgate, který se po měsíční pauze opět vrací před české publikum.

Nedělní ráno a dopoledne Vás bude bavit djská sestava, které bude vévodit zkušený harcovník a zástupce severočeské scény dj Béda, skvělým energií nabitým setem Vás pobaví Smoke, Thonic a stále více populární Migell.

Obě dvě afterparties startují již ve 4 hodiny, kdy se budou o správné rozehřátí starat dj's L'sada a Billy Bright, ale pokud se budete chtít v prostředí Studia 54 skvěle naladit, doporučujeme navštívit naší non-stop kavárnu s hernou, kde Vám naši barmani namíchají váš oblíbený drink.

Více info na: www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016