PARTYINFO

 

MIGHTY SOUNDS FESTIVAL 2010

Datum konání:
16.07.2010 - 18.07.2010
Místo konání:
Tábor - letiště Čápův dvůr
DJs:
tba
Live:
Ska-P , Distemper, Irie Revoltés, Banane Metalik, Frantic Flinstones, Madsin, The Busters, The Dreadnoughts, Polemic, Krucipüsk, Pipes and Pints, Skarface, tba
Info:
http://www.mightysounds.cz
Popis:
vstup předprodej od 590 czk
 
 
Festival Mighty Sounds proběhne tento víkend Festival Mighty Sounds se Ska-P v čele již za dva týdny
Ska-P potvrzeni na Mighty Sounds 2010
Festival Mighty Sounds ohlašuje další jména pro letošní ročník. Jednou z hvězd festivalu budou španělští radikálové SKA-P, kteří jsou dobře známí i fanouškům v ČR. Kapela, která v loňském roce předvedla výbušnou show v téměř vyprodané Tesla Areně, se tak představí publiku jednoho z největších tuzemských festivalů.
 
Mighty Sounds je festivalem, jenž svou dramaturgii staví zejména na ska, punku, rock´n´rollu a spřátelených žánrech. Odtajnil už celou řadu kapel, zmínit můžeme zejména rockabilly trio Banane Metalic, Madsin a Frantic Flintstones nebo v České republice velmi populární Irie Révoltés. Opět se tedy bude jednat o mix toho nejlepšího, co se v současné době v daných žánrech vyskytuje.

Šestý ročník festivalu Mighty Sounds proběhne letos poprvé na letišti Čápův Dvůr v Táboře. Na stránkách a v předprodejních sítích byl již v prosinci spuštěn předprodej vstupenek. V současnosti stojí lístek na festival 690,- Kč.

Nejen ska-punková nálož už tedy zná své letošní hlavní hvězdy a zdá se, že se v červenci v Táboře odehraje pořádný třídenní mejdan. Veškeré podstatné informace jsou k nalezení na zbrusu nových stránkách www.mightysounds.cz.
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016