PARTYINFO

 

VICTORY

Datum konání:
11.12.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Celnice
DJs:
Neo & Toni Glide
Popis:
vstup 150 czk
 
 
Victory v Celnici již dnes, poslechněte si hudební ukázky Victory - party nejúspěšnějšího českého DJe a producenta za hranicemi ČR!
Party Victory se stěhuje do klubu Celnice!
Rezidentní noc nejprodávanějšího českého dje Neo a vycházející hvězdičky dutchhouseu Toni Glide Victory se po půlročním působení v klubu Mecca přesouvá do malebných prostor stylového klubu Celnice v centru Prahy. Premiéru si odbyde již příští pátek 11. prosince.
 


Věříme, že změnu vítáte, nebo přinejmenším nijak záporně nevnímáte. Těm z vás, kteří Celnici neznají, ji krátce přiblížíme:


Celnice je spojením historických renesančních prostor s ultramoderním interiérem vytvořeným populární českou designérkou Bárou Škorpilovou. Jedná se o středně velký klub s kvalitním zvukem, bohatým světelným vybavením a perfektní obsluhou. Dramaturgie je převážně postavena na rezidentních nocích předních českých djs, čas od času zde vystoupí zajímavý zahraniční host (např. Felix Navaro, DJ San, Andrea T. Menoza a další). Nemalý podíl návštěvníků tvoří také turisté - o výborné pověsti klubu v zahraničí svědčí například i průměrné hodnocení 9/10 na stránkách. "CELNICE" byla v minulosti hlavní bránou do staré Prahy a dnes můžeme říci, že Club Celnice je branou nočního života v Praze.



Širší obrázek si můžete udělát po shlédnutí velmi povedených videí z parties na oficiálním YouTube kanálu klubu Celnice.

Těšíme se na vás již příští pátek 11.12. na další Victory v Celnici!

Webové stránky klubu Celnice
Youtube kanál klubu Celnice
Facebook skupina klubu Celnice
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016