PARTYINFO

 

SENSATION - WICKED WONDERLAND

Datum konání:
29.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Martin Solveig, Marco V, Jerome Isma-Ae, Erick E, Mr. White, Michael Burian
Info:
http://www.sensation.com
Popis:
vstup 1090/1390/1490/1590/1690 czk, gold 4600 czk
Line-up:
21:30 Erick E
22:45 Mr. White
23:45 Jerome Isma Ae
00:45 The Mix
01:15 Martin Solveig
02:45 Michael Burian ft. Peyton
04:00 Marco V
05:30 Konec
 
6 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Sensation – Předprodej VIP vstupenek kategorie Deluxe Poslední informace k Sensation – Wicked Wonderland Czech Republic Martin Solveig: "Budu hrát, dokud mě to bude bavit a budu vidět, že to baví i publikum"
Sensation – základní vstupenky vyprodány!
Stejně jako v předchozích třech letech, i nyní jsou základní vstupenky na domácí vydání Sensation vyprodány. Během tohoto víkendu se doprodaly poslední kusy, a v neděli již nebylo možné vstupenky zarezervovat a ani zakoupit na terminálech. Dnes se uvolnilo posledních cca 200 vstupenek z nevyzvednutých rezervací, a ty se doprodají pouze na terminálech Sazky. 
 
V prodeji jsou dále poslední vstupenky kategorie Golden VIP do klubového patra. Ty zakoupíte na pokladnách O2 areny každý všední den od 13 do 18 hodin.

Letošní show Wicked Wonderland vás vezme na smyslnou cestu k místu plnému tajemství a překvapení, která se ukrývají za bílými dveřmi. SENSATION tedy opět nabídne dech beroucí scénu s dekoracemi, dokonalou audiovizuální show s nejnovějšími efekty, fantastické performance, a ty nejlepší hudební zážitky, o které se postará pětice světových DJských hvězd jako Martin Solveig, Marco V, Erick E, Jerome Isma-Ae, Michael Burian a Mr. White.

Více informací, fotky či videa najdete na: www.sensation.com
 
Užijte si webovou stránku Sensation – Wicked Wonderland Sensation - Wicked Woderland představuje hvězdu jménem Martin Solveig Sensation – posledních 1500 lístků v prodeji Sensation oznamuje line up! Nejlevnější vstupenky na Sensation a Pleasure Island do konce března! Sensation přichází s rozšířenou nabídkou pro VIP hosty! Nejlevnější vstupenky na Sensation pouze do konce ledna! Sensation vyprodala první vlnu vstupenek a představuje trailer k nové show! Sensation - Wicked Wonderland zahajuje předprodej vstupenek již tento pátek! Nejslavnější taneční akce na světě - Sensation se vrací do Prahy!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa ze Sensation od Smolldysse
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016