PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
23.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Marky (brazil) & Mc Stamina (uk), IM Cyber, Clive (bass, codered.sk), Lixx (djlixx.com, signall_fm, sk)
2nd stage - Ghonzales (roxy), Abu (machine funck)
Popis:
start 22:00, vstup 300/400 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Im Cyber a Ghonzales zvou na Bush v Roxy, Marky a Stamina již v pátek! Marky&Stamina na Bushi v Roxy: bio Markyho Bush v Roxy s Markym a Staminou: přečtěte si bio MC Staminy Bush v Roxy: Marky&Stamina, High Contrast, Klute
Další jména na jaro v Roxy: Stamina MC k Markymu a Lenzman na Bushi v březnu!
Roxy hlásí další jména drumandbassové party Bush! Na dubnové Bushi 23. se Dlouhá 33 bude otřásat v základech: k Markymu totiž přihazujeme jeho dvorního zpěváka a mcího Staminu. V Roxy toto duo společně vystoupí úplně poprvé! Na březnové vydání Bushe jsme si připravili opravdovou laskominu: dorazí jeden z nejvíce ceněných nu schoolových dnb producentů Lenzman! Předprodeje na obě akce již běží.
 
Stejně jako k sobě patří Andy C a GQ, LTJ Bukem a Conrad, nebo Roni Size a Dynamite, patří k sobě i brazilští Marky se Staminou. Znají se odmalička a vystupují spolu léta letoucí, oba ve svém oboru patří mezi absolutní špičku. Staminův vokál neodmyslitelně patří k Markyho největšímu hitu LK. Jako jeden z mála mcs je zároveň i skvělým vokalistou a v kombinaci s Markym díky naprosté sehranosti povyšují djský set na hotový koncert.

Ještě před tím však 19. března nabízíme další premiéru: na Bush přijede zahrát Lenzman, jeden z největších talentů na současné drumandbassové scéně. Příznivcům deepovějších a melodických poloh tohoto stylu není třeba ho obšírněji představovat.

Lenzman má za sebou releasy na značkách CIA, Shogun Audio nebo Integral, letos si jeho produkci vybral pro Metalheadz samotný Goldie! Mladičký Holaňdan si získal skvělou reputaci i jako dj. Domácí line up na březnovou Bush je více než kvalitní: zahrají Koogi, Ghonzales a Stantha. Vstup bude za krásných 100 czk (plus poplatky v předprodejích) a 150 na místě! Více info na: www.roxy.cz




 
DJ Marky se v dubnu vrací do Prahy!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016