PARTYINFO

 

DECADANCE – PHARAO

Datum konání:
05.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Aly & Fila (egypt), Sied van Riel (nl), DJ Neo, Pete Walk, Evson, S. Issa, M. Balogová, JIC Team, more
Info:
http://www.decadance.cz
Popis:
start 22:00, vstup 390/450/590 czk, golden vip 990/1190 czk, diamond vip 2200 czk
Line-up:
21:30 Otevření klubu
22:00 – 23:15 EVSON (CZ)
23:15 – 00:55 NEO (CZ)
00:10 – 00:25 Sámer Issa, Martina Balogová, JIC Team – 1 vstup
00:45 – 00:55 Sámer Issa, Martina Balogová – TRANCE TOUCH
00:55 – 01:00 Performance – INSIDE OF PYRAMID
01:00 – 03:00 SIED VAN RIEL (NL)
03:00 Performance – LIVE PICTURES FROM EGYPT
03:00 – 05:10 ALY & FILA (EG)
05:10 – 06:00 PETE WALK (CZ)
06:00 Konec
 
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Časový line up a poslední informace k Decadance Deset důvodů k návštěvě Decadance Aly & Fila: "Čeští clubbeři jsou skvělí, nemůžu se dočkat!" Trailer na Decadance Pharao – poprvé hraný!
Sied van Riel: "Nemůžu se dočkat, až poprvé zahraju v Praze!"
Holandský producent Sied van Riel si za pár týdnů na párty Decadance odbude svou premiéru před pražským publikem. Přišel z Nizozemska, tradiční líhně talentů elektronické taneční hudby, v roce 2008, téměř ze dne na den. Tehdy ho Tiesto nazval „nejžhavějším producentem současnosti“. DJ Magazine ho představil slovy „poprask na tranceové scéně“. Server Trackitdown.net mu udělil cenu Trance Award pro nejlepšího newcomera. O dvanáct šíleně rychlých měsíců později tyto první odhady dokonale potvrdil sérií veleúspěšných tracků, fascinujícími klubovými performancemi a svou novou, neotřelou remixovou filozofií. Přinášíme vám rozhovor s ním a určitě po pár řádcích pochopíte, že je to opravdu bezprostřední týpek, který si na nic nehraje.
 
Ahoj, za několik týdnů Tě čeká premiéra před pražským publikem na Decadance párty. V Praze jsi tuším ještě nikdy nehrál?

Ne, bude to opravdu poprvé, co budu hrát v Praze. Zatím z Prahy znám vlastně jenom letiště. Byl jsem v Praze v roce 2008, to jsem se jel podívat na Tiestovu show Elements of Life. No a loni jsem pak hrál na Mácháči.



Uplynulý rok musel pro Tebe být asi jako z pohádky, ne? Před více jak rokem jsi sklidil samou chválu odborné veřejnosti, velice pochvalně se o Tobě vyjádřil Tiesto a další. A už to jelo. Jak ten uplynulý rok vnímáš a nestoupla ti sláva do hlavy?

Haha, kdepak, nestoupla mi do hlavy. Měl jsem zatím štěstí, že všichni tihle velcí DJové o mně mluví velmi hezky, chválí mě i novináři, ale dávám si pozor, abych z toho nezešílel. Snažím se myslet na muziku a na hraní. Rok 2009 byl naprosto skvělej. Hrál jsem skoro po celém světě...

A navíc byl ten rok zpečetěný tvým výstřelem mezi nejlepších 100 světových DJs v anketě DJ MAG TOP 100. Takže gratulace a jak ten veletoč zvládáš?

No, je to vlastně docela snadné, abych pravdu řekl. Prostě zůstávám sám sebou. Je fajn, když za tak krátkou dobu nasbíráš tolik úspěchů, ale jak říkám, pořád na sobě pracuju a snažím se, aby ze mně byl ještě lepší DJ a producent. Ale přiznávám, že je to super pocit, být v TOP 100.

V Čechách jsi byl loni v létě na festivalu Mácháč a ohlasy byly také skvělé. Jak se ti české publikum, které je zvyklé každý rok na ta největší jména, líbilo?

To byl opravdu podařenej festival!! Moc dobře jsem se bavil. Těsně předtím jsem hrál na Creamu na Ibize a pak ještě v Maďarsku, takže jsem byl trochu mimo, ale užíval jsem si to tak, že když hrál Ferry Corsten, přišel jsem o boty! Hahaha! Spadly mi do vody, nad kterou stálo pódium. Takže jsem tam pak chodil v ponožkách! České publikum je skvělé. Nekecám, když říkám, že jsem se dobře bavil. Všechno se tam vydařilo. Slunce, pláž, párty lidi, muzika... Když teď nad tím tak uvažuju, nemůžu se dočkat, až budu hrát v Praze!

Na Decadance budeš hrát před Filou. Asi se dobře znáte, hodně hrajete na stejných akcích a zastupuje vás stejná agentura. Jak dlouho se znáte a jaké jsou vaše vztahy?

Poprvé jsme se viděli na Love Parade v roce 2008. Hráli jsme na stejném kamiónu a prohodili jsme pár slov. Pár měsíců potom si mě vybral jeho agent a od té doby se s Filou vídám častěji. Ale opravdu jsme se skamarádili až loni, kdy jsme spolu hráli na pár akcích. Je s ním sranda... Je to vynikající umělec a velmi dobrý kamarád a člověk. Až ho příště uvidíte, zeptejte se ho, jak se má jeho Tecöndings a jestli ho Fila pořád otravuje. Haha. Bude se smát!

Čím to dle tvého názoru je, že je Holandsko doslova líheň těch nejlepších trancových Djs na světě? I Ty ses na tomto poli objevil jako kometa a ihned sis vybudoval své jméno.

Asi něco musejí míchat do vody, co máme ve vodovodu. Hele, přivezu vám pár flašek a pak se vás za tři roky zeptám, co se s váma stalo. Hahaha. Ne, vážně, fakt nevím, čím to je. Možná je to tím, že když to všechno začalo, byli naši DJové mezi prvními, co se proslavili, a tak jsme teď my, Holanďani, už nadobro onálepkovaní. Vážně nevím, čím to je. Většina z těch slavných kluků už hraje dlouhé roky a viděli, jak se tahle scéna vyvíjela od prvopočátků do dneška. Jsou v tom léta dřiny!

Už jsi vystupoval po boku největších světových hvězd na poli taneční hudby. Jak Tě mezi sebe přijali tak narychlo?

Protože na to mám! Haha! Dělám si srandu... Vím, co umím, takže když mi řeknou, ať party rozehřeju nebo zklidním, udělám, co po mně chtějí. Když se jim to líbí, je šance, že to po mně budou chtít znova. Většinu z nich jsem poznal během posledního roku a docela dost jsme se sblížili. Dívám se na ně jako na lidi, ne jako na superstars. Nikdy jsem po nich nic nechtěl, protože si říkám, že člověk stejně dostane, co si zaslouží. Když je třeba obecenstvo rozehřát, prostě to na ně nevybalím všechno najednou. Tak to dělám pokaždé. Umím se přizpůsobit jakémukoli time slotu. Jsem přece jen jenom jedna část celé party a lidi na ni přišli proto, aby se bavili. Takže tak. Kvůli takovým věcem prostě nemusím do školy. No nic, můžem si o tom ještě promluvit, až budu v Praze... :-)

Máš za sebou nedávné úspěšné turné v Indii. Jak se tam hraje a jaké tam je publikum na elektronickou hudbu? Přeci jen Indie leckomu ještě zní dost exoticky.

Jo, tam bylo moc fajn. Na začátku jsem během pěti dnů odehrál čtyři sety ve čtyřech městech... to bylo propagační turné k festivalu v Goa, na kterém jsem hrál o pár týdnů později. Ten festival byl obrovskej!! V Indii jsou fakt skvělí party lidi. Znají svoji muziku a každopádně umí tancovat! Samozřejmě, že jsem netušil, co můžu čekat, ale pak jsem byl velmi příjemně překvapenej. Z toho festivalu, Sunburn se jmenoval, se mi vůbec nechtělo, ale musel jsem chytit letadlo do Austrálie. Příště se v Indii určitě zdržím dýl!

Decadance je párty,která má pokaždé jiné téma a vyznačuje se tím, že je to velká show. Ty budeš hrát na edici Pharao, ze které je nadšený Fila. Máš rád tématické párty a přizpůsobuješ tomu nějak i své vystoupení?

No tak rozhodně nečekejte, že přijdu převlečenej za Kleopatru, haha, ale jinak jo, mám rád tématické party! Je fajn, když vidíte, že se promotéři snaží o něco víc než jen zabookovat DJe a pak čekat, co se z toho vyvine. Zeptám se Fily, jestli vyrazí ve svém egyptském oblečku... Ale jeho osobním nosičem teda nebudu :-) By the way, mám já zajištěného osobního nosiče?

Budeš pro Prahu chystat nějaké speciality ? A můžeš tedy svým jménem pozvat fanoušky Decadance?

Připravuju se na velkou party a dám do toho všechno. Říká se, že se Praha umí bavit, takže nepochybuju, že to bude úžasná noc. Čili, přijďte v hojném počtu a pořádně se bavte!

Díky za rozhovor a budeme se těšit na brzké shledání!

Já děkuju za pozvání a moc se na všechny těším! Sejdeme se na Decadance!


Více informací na www.decadance.cz a www.facebook.com/decadanceparty
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . Akce – prvních 300 kusů vstupenek za 390,00 Kč + poplatky, dále 450,00 Kč + poplatky, na místě 590,00 Kč. GOLDEN VIP vstupenky 990,00 Kč + poplatky , 1190,00 Kč na místě. DIAMOND VIP vstupenky 2200,00 Kč (zahrnují neomezenou konzumaci na baru)

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1 a LE CLAN, Praha 2, Balbínova 23
 
Další Decadance tentokrát s faraóny trance Aly & Fila

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016