PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
02.01.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tommy Rogers & Peet, Ronny, Adlet, Smoke
Popis:
start 23:00
 
 
Studio 54 vás zve na novoroční díl úspěšné rezidentní noci Studio 54 night do pražské Meccy!
Vyhlášený pražský afterklub Studio 54 se hlásí s prvním novoročním vydáním prestižní klubovky Studio 54 night, na které vystoupí populární djská dvojice Tommy Rogers & Peet, houseová princezna Adlet, miláček publika Ronny a Smoke.
 
Druhý novoroční den si pro Vás jednička mezi českými afterkluby, kterou pražské Studio 54 rozhodně je, připravila první díl vyhlášené klubovky Studio 54 night v Novém roce. Pro ty z Vás, kteří nebudou mít novoročních oslav dost, je tak připravena další jedinečná klubovka pod taktovkou předních rezidentů tohoto klubu, na které na Vás kromě atmosféry neopakovatelných afterparties, také dýchne ta novoroční.



Nutno podotknout, že je tento vyhlášený afterklub o krok blíže k dovršení svých devíti let existence, během kterých se stal právoplatnou jedničkou mezi českými afterkluby spolupracující na významných projektech jako je Sensation, Tiësto, Transmission a spoustě dalších, po kterých pořádá oficiální afterparties, na nichž hostují mimo české djské špičky také zahraniční hosté světového formátu.

Na lednovém vydání Studio 54 night se můžete těšit opět na to nejlepší, co tento renomovaný afterklub nabízí svým návštěvníkům každý víkend.

Za mixážním pultem se představí dvoučlenný djský projekt Tommy Rogers & Peet, kteří jsou majiteli prestižní ceny klubová noc roku 2008, kterou vyhrála jejich rezidentní noc Dirty dancing v domácí anketě mapující českou elektronickou scénu Dance Music Awards.

Druhým vystupujícím je půvabná houseová princezna Adlet, která přidá na jedinečné atmosféře svým osobitým pojetím house music plné vokálů a euforických gradací.

Na novoroční Studio 54 night se představí také miláček publika dj Ronny. Jeho precizní sety ho řadí mezi nejoblíbenější rezidenty Studia 54 a díky nim zároveň získává bookingy po celé České republice.

Posledním vystupujícím, který Vám naservíruje speciální novoroční set je energický dj Smoke. Buďte si jisti, že tento dj Vás svým vocal a funky housem s prvky electro housu zaručeně dostane do toho správného varu!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016