PARTYINFO

 

CROSS TRANSFER 03 WITH DJ SHAWNODESE

Datum konání:
25.12.2009 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Shawnodese (nl), Flame (sk), Audio Pilots, PsyriX, Plech, Ondrej Psyla, Daka (austria), Slater
Popis:
vstup do 22:00 100 czk, poté 130 czk
 
 
Cross Transfer 03 with DJ Shawnodese
25.12.2009 jsme pro vás přichystali velkou akci na dvou stagích v klubu Cross se začne ve 21:00 a končit budeme v 06:00. Na hlavní psytrancové stagi uslyšíme hned tři vzácné hosty, jenž nehrají u nás tak často. První z nich je holandský dj Shawnodese.. dále v live setu se nám představí slovenský Flame z labelu BMSS a v neposlední řádě náš Psyrix, který se nám vrací na svátky z Amstrdamu domů.
 
Druhá stage bude zaměřena na progresivní vlnu. Uslyšíme zde styly jako progressive house, tribal house, electro, progressive trance. Hlavní hostem bude rakouský Daka. Tento dj působí již od roku 2000 na rakouské scéně. Více si můžete přečíst v profilu.



Stage doplní Dj Slater, majitel nejúspěšnějšího progressivního labelu součastnosti Tribal Vision. Má za sebou hraní ve státech jako Mexiko, Čína, Japonsko, Izrael, Brazílie, Austrálie a spousty dalších.. Party bude vyzdobena od Ivq a o psychedelickou projekci se postarají Eskadr s Kozou. Na obou scénách velmi kvalitní zvuk.

Vstupné do 22:00 je 100kč po 22 hodině je cena 130 Kč.

Dj Shawnodese - vlastním jménem Gosse Beerda zahájil svou djskou kariéru na počatku 90. let, kdy hravál acid trance a techno. Okolo roku 95 se setkavá poprvé s datkami s goa trancem a od té chvilé věděl, kam se bude jeho kariéra ubírat. Získává rezidentůru v amstrdamském klubu Trance Buddha, kde získava spousty kontaktu, které mu pomohly k hraní po celém světě. Současny styl, který hraje se dá charakterizovat jako dark psychedelic. Za svou kariéru vystřídal řadu stylů psytrancu. Kvalitní mix a výběr tracků mu pomohly k hraní na festivalech jako Boom, Antaris, Full moon, Universo Paralello, Vuuv, Ozora a dalších festivalech po celém světě. V posledních třech letech se Shawnodese staral o vlastní label Mind Funk Records, který v současné chvíli vydal album Stereographic vs Smoke Ship - Audio Acupuncture a připravuje kompilaci s nazvém Italian Instigators.

Dj Daka - vlastním jménem Werner Purkhart, zahájil svojí djskou kariéru kolem roku 2000. První zkušenosti získáva v Salzburgu. Zde pořádá parties pod hlavičkou Otherland Productions. Mimo klubových nocí se stará každý rok o streetparty v ulicích s názvem "Unite Parade". Každý rok tento festival navštíví 20000 lidí. Na jeho rezidenční noci v klubu "Ginkgo Club" zahrála řada jmen mj. Oliver Moldan, Kasey Tayler, D-nox a spousty dalších. Jeho styl se pohybuje od progresivního house přes techno po progresivní trance. Na Cross Transfer uslyšíte tohoto pána ve 3 hodinovém setu na dolní stagi.

Těšíme se na vás!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016