PARTYINFO

 

VOGUE PRESENTS LAYDEE JANE & MISS DUCKIN (FR)

Datum konání:
15.01.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
LayDee Jane (resident), Miss Duckin´ (france), Martin Gredner (fabric), Fcuk (resident)
2nd stage - DejFF
Line-up:
23:00 - 01:00 Martin Gredner
01:00 - 03:00 LayDee Jane
03:00 - 04:30 Miss Duckin
04:30 - 06:00 Fcuk

2nd stage: DejFF only
 
 
První Vogue roku 2010 s francouzskou DJkou Miss Duckin´
S novým rokem přichází první díl série oblíbených klubových nocí Vogue, tentokrát již s letopočtem 2010. Na tento pátek 15. ledna si pozvala rezidentka noci, LayDee Jane, zajímavého zahraničního hosta – Francouzku Miss Duckin´, která si pro pražské publikum chystá exkluzivní elektro set.
 


Letošní sérii akcí VOGUE startuje rezidentka noci Djane LayDee Jane s vysoce posazenou laťkou. Jako hudební hlavního hudebního hosta si pozvala francouzskou producentku, remixérku, zpěvačku a DJku v jedné osobě - Miss Duckin! Ta má za sebou remixy pro velikány elektronické hudby jako jsou Laurent Garnier, Nine Inche Nails či Laibach a se svou „electro-punkovou“ kapelou WÄKS brázdí Evropu. S francouzským šarmem vám Miss Duckin´ na prvním VOGUE roku 2010 představí svůj speciální electro house set.



Oblíbeným hostem pražských akcích je ostravský DJ Martin Gredner, který rozhodně patří mezi nejoriginálnější moravské djs. Martin vystupoval po boku megahvězd jako Ferry Corsten či Armin Van Buurem a tentokrát nakopne i atmosféru VOGUE. Nebude chybět ani DJ Fcuk, na druhé scéně bude za mixpultem vládnout Dj DejFF.

Nenechte si ujít další díl VOGUE:

12. 2. 2010 - LayDee Jane & Pavlína Dubná (vokál, violin), Eddie Sender,  Fcuk, Carl Lope; Second stage: Clara Bailar, Trancegate

LayDee Jane je 3. nejpopulárnější českou DJkou dle DMA, podle žebříčku The DJ List patří dokonce mezi 30 nejoblíbenějších trance DJs na světě. Za svoji kariéru již stihla dobýt domácí i světové taneční kluby. Singl LayDee Jane – Keep on, který vyšel na labelu RMS Records, je k dostání v digitální podobě v distribucích jako např. na www.beatport.com a na vinylu v e-shopech www.decks.de / www.4djsonly.com i v dalších musicshopech.

www.mecca.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016