PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
23.01.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Katie, Claire feat. Mc Sonya, Subgate, Lucas Hulan, Vik, N-Kyp, Adam Cloud, Shkobiss, Adlet, Cubic, Tomik, Hozzy, Pete Walk, JAH Atom Sound & Mc Turner + Mc Monkey, Frock, Equa-l-izer Sound
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
LINE-UP CREATIVE SUBGATE B*DAY STAGE:

21:00 - 23:00 ADAM CLOUD vs SHKOBISS
23:00 - 00:00 LUCAS HULAN
00:00 - 01:30 KATIE vs CLAIRE feat. SONYA
01:30 - 02:30 SUBGATE
02:30 - 04:00 VIK
04:00 - 00:00 END N-KYP

LINE-UP BAR STAGE:

21:00 - 22:30 CUBIC
22:30 - 00:00 ADLET
00:00 - 01:00 TOMIK
01:00 - 02:00 HOZZY
02:00 - ??:?? END PETE WALK

LINE-UP UNDERGROUND STAGE:

JAH ATOM SOUND SYSTEM ALL NIGHT LONG
 
 
Desperados presents Creative DJ Subgate B-day již zítra v Chapeau rouge!
Creative party - DJ Subgate B-day v Chapeau Rouge!
Noc plná šílenství a především kvalitní hudby, na které vystoupí více než 14 umělců na 3 stagích a která je zároveň spojena s narozeninovou oslavou jednoho z rezidentů - DJ Subgatea. To je lednová Creative party! Stačí přijít a skvěle se bavit!
 
V sobotu 23. ledna se v jednom z nejvymazlenějších pražských klubů současnosti, kterým je Chapeau rouge odehraje nevšední mejdan, na kterém vystoupí více jak 14 předních českých dj's!Řeč je o kreativní Creative party, která se tentokrát bude linout v duchu narozenin dje Subgate, se kterým je tato party spojena od samotného začátku její existence!



Všichni návštěvníci si mohou užít jedinečnou večerní jízdu hned na třech stagích, na kterých tento večer uslyší exkluzivní narozeninové sety od Dancehallu, Houseu a Minimalu přes Techhouse až po současné podoby Techna!

DJ SUBGATE B*DAY STAGE:

Headlinerem této velkolepé narozeninové show plné skvělé hudby bude na Main stage brněnský dj Vik, jehož aktivity jsou spojeny s klubem Perpetuum. Pozvání také přijal sympatický dj, showman a zároveň majitel domácího labelu Nightphunk - Lucas Hulan, na jehož vydavatelství vychází v současnosti počiny předních domácích a zahraničních producentů. Ve speciálním setu se představí dvě půvabné dámy djane Katie a djane Claire, kterým bude sekundovat svůdná vokalistka Sonya Surprise. Celý večer otevře dvojice dj's a zároveň zástupců House Exit crew Mr. Shkobiss a Adam Cloud, kteří vystoupí v back2back setu a celou party patřičně rozjedou. V neposlední řadě nesmíme zapomenout na rezidenta dj N-kypa a oslavence Subgatea!

BAR CHILL & DANCE STAGE:

Na této stagi Vás bude bavit v rytmu house music hoseová princezna a nezkrotná dračice djane Adlet, matador pražské houseové scény Pete Walk, Cubic, Hozzy a ve speciálním narozeninovém setu se představí dj Tomik!

LIVE UNDERGROUND STAGE:

JAH atom sound je představitelem pražské reggae scény. Soundsystem byl založen v roce 2004 a o rok později začal působit v pražských klubech.Do roku 2007 se vystřídalo několik djs - blesss... Nyní je soundsystem ve složení dj Dredysmile s hosty za mikrofony- Mc Leevi (Namibie), Mc Danny Key (Itálie), Mc Monkey, často hostoval i Mc Turner (nyní známý frontman kapely Afrodisiak)... Soundsystem prošel velkým hudebním vývojem od foundation a dubu až po moderní dancehall.Jejich záběr zahrnují styly: reggae, dancehall, soca, hip hop, rnb... V současnosti patří mezi nejprogresivnější soundsystemy na poli reggae, snažící se o popularizaci karibské hudby v ČR. JAH atom sound hrál v mnoha pražských i mimopražských klubech: Chapeau Rouge, Abaton, Cross, Meli-Melo, Wakata, XT3, Cirkus (Ústí n. Labem)... na festivalech: Mighty sounds, Reggae meeting, Reggae ethnic session, High Jump.

Creative party je mejdan jak má být se vším všudy a omluvenky se nepříjímají. Přijďte oslavit narozeniny dj Subgatea a užijte si skvělou party pod taktovkou těch nejpovolanějších kreativních dj's!

Čeká Vás i spousta překvapení, která nebudeme prozrazovat!

VSTUP NA CREATIVE PARTY je ZDARMA!

more info: www.chapeaurouge.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016