PARTYINFO

 

CREATIVE

Datum konání:
23.01.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Katie, Claire feat. Mc Sonya, Subgate, Lucas Hulan, Vik, N-Kyp, Adam Cloud, Shkobiss, Adlet, Cubic, Tomik, Hozzy, Pete Walk, JAH Atom Sound & Mc Turner + Mc Monkey, Frock, Equa-l-izer Sound
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
LINE-UP CREATIVE SUBGATE B*DAY STAGE:

21:00 - 23:00 ADAM CLOUD vs SHKOBISS
23:00 - 00:00 LUCAS HULAN
00:00 - 01:30 KATIE vs CLAIRE feat. SONYA
01:30 - 02:30 SUBGATE
02:30 - 04:00 VIK
04:00 - 00:00 END N-KYP

LINE-UP BAR STAGE:

21:00 - 22:30 CUBIC
22:30 - 00:00 ADLET
00:00 - 01:00 TOMIK
01:00 - 02:00 HOZZY
02:00 - ??:?? END PETE WALK

LINE-UP UNDERGROUND STAGE:

JAH ATOM SOUND SYSTEM ALL NIGHT LONG
 
 
Desperados presents Creative DJ Subgate B-day již zítra v Chapeau rouge!
Přinášíme vám poslední důležité informace a časový lineup tohoto nabitého mejdanu! Více jak 14 dj's, kteří se představí na třech pódiích v čele s brněnským djem Vikem, Lucasem Hulanem a narozeninovým oslavencem Subgatem, které doprovodí ve speciálním back2back setu svůdné djky Claire a Katie v doprovodu vokalistky Sonyi Surprise a formace Adam Cloud, Shkobiss, Pete Walk, N-kyp, houseová princezna Adlet a spousta dalších - to je lednová Creative party již zítra v Chapeau!
 
Tři stage nabité skvělou hudbou od dance hallu, hip hopu přes minimal, house, progressive až po současnou podobu techna - to vše zítra nabídne všem clubberům jeden z nejlepších klubů naší metropole Chapeau rouge, kde se odehraje další díl populární klubovky rezidentů Subgatea, N-kypa a půvabné Katie a že to nebude party jen tak ledajaká, o tom svědčí i samotný lineup a fakt, že jeden z rezidentů tohoto eventu - dj Subgate, který zde oslaví své narozeniny, tudíž se můžete těšit na nevšední jízdu se vším všudy!



Hlavní dj Subgate B-day stage otevře populární pražská dvojice Adam Cloud vs Shkobiss, které za mixážním pultem po sléze vystřídá skvělý technik Lucas Hulan, dále se ve speciálním back2back setu představí dvě svůdné dámy Katie a Claire, jež doprovodí charismatická vokalistka Sonya Surprise. Hlavním hostem večera bude na této stagi zástupce brněnské scény dj Vik, jehož set by jste si rozhodně neměli nechat ujít. Ve speciálním narozeninovém setu se představí již zmiňovaný rezident Subgate a celý večer zakončí matador dj N-kyp.

Na Creative Bar Stagi se představí houseová diva djane Adlet společně s pražskému publiku velmi dobře známým Petem Walkem, energickým Hozzym a talentovaným Cubicem, které bude supportovat ve speciálním narozeninovém setu dj Tomík.

Třetí stage bude pro tento večer věnována především hip hopu, reggea, dnb a dancehallu. Těšit se můžete na seskupení Jah Atom soundsystem a dj's Frocka, Equal-i-zera, a Mc's Monkeyho a Trunera. Věřte, že se ani na této stagi nebudete nudit a možná se i kulturně vzděláte.

Pokud nebudete mít ani po skončení této party dost a budete chtít pokračovat v rozjetém mejdanu, můžete tak učinit v renomovaném pražském afterklubu Studio 54, kde se na afterparty, která startuje již ve 4 hodiny, za mixážním pultem představí a prostřednictvím svých setů pogratulují dji Subgateovi dj's Tommy Rogers, Adlet, Pete Walk, Veekay, Kifli a speciálním narozeninovým setem Vás pobaví i oslavenec Subgate.

VÍCE INFORMACÍ NALEZNETE NA WWW.CHAPEAUROUGE.CZ A FACEBOOKU.
 
Creative party - DJ Subgate B-day v Chapeau Rouge!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016