PARTYINFO

 

REFLEX CANNABIS CUP

Datum konání:
21.01.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva, Liquid A, Manio, Petr K, Tchunhas, Bourama, tba
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20.00 - 22.00 Liquid A
22.00 - 23.00 Manio & Petr K
23.00 - 23.15 Vyhlášení vítězných fotografií 6.ročníku Reflex Cannabis Cup-u
23.15 - 00.30 Afro-Nomad Sound feat. DJ Bourama
00.30 - 02.00 Tráva
02.00 - 04.00 Tchunhas feat. Mother@Work

Cannabis Cup Chill-out:

22.00 - 00.00 Liquid A
00.00 - 04.00 Ganja boys
 
 
Za totáče jsme říkali, že pěstujeme mexická rajčata aneb konopí očima 5 DJs a Jiřího X. Doležala Radio 1 se opět zúčastní Reflex Cannabis Cupu
Odpolední Cannabis Worshop Zone v galerii NoD
Ve čtvrtek 21. ledna 2010 proběhne v pražském klubu Roxy finále fotografické soutěže Reflex Cannabis Cup. Před večerním vyhlášením výsledků letošní soutěže bude během odpoledne a podvečeru v experimentálním prostoru Roxy/NoD umístěna speciální Cannabis Worshop Zone. Program začíná od 15 hodin odpoledne a nabídne seznámení s produkty vyrobenými z  konopí a příležitost zúčastnit se některé z přednášek na toto téma. Ojedinělá bude i možnost diskuze s Rickem Simpsonem, objevitelem a světovým propagátorem užití výtažku z konopí k léčbě závažných nemocí.
 
Již 6. ročník netradiční fotografické soutěže Reflex Cannabis Cup vyvrcholí finálovým večerem ve čtvrtek 21. ledna 2010 od 20 hodin v pražském klubu Roxy. Pro zájemce o konopnou tématiku připravili organizátoři odpolední program s názvem Cannabis Worshop Zone. V prostorách NoD čeká na návštěvníky od 15 hodin možnost seznámit se s nejrůznějšími výrobky z konopí. Své stánky zde budou mít neziskové organizace Konopa a Legalizace.cz, které představí ukázky širokého využití konopné suroviny – ať už se jedná o oblečení, mýdla, krémy nebo potraviny, jež budete moci na místě vyzkoušet či ochutnat. Příležitost otestovat vaporizér nabídne tzv. Vapor team od Growshop.cz. Kosmetické přípravky představí společnost Bayer&Romsy (Konopnamast.cz).

„Z řady přednášek bych doporučil návštěvníkům diskuzi s Rickem Simpsonem, který je celosvětově známou osobností stojící za objevem unikátního výtažku z konopí, jež propaguje v léčbě řady zdravotních obtíží a nemocí. Před českým publikem již několikrát přednášel a tyto akce přilákaly vždy značnou pozornost,“ shrnuje Jiří Tomaško, jeden z organizátorů odpolední i večerní části programu.

V 18 hodin bude promítán film o výtažku z konopí, následně od 19 do 20 hodin vystoupí Rick Simpson se svou přednáškou spojenou s diskuzí, v které se ho mohou účastníci zeptat na cokoliv, co je k této problematice zajímá.

Na odpolední akci naváže finálový večer Reflex Cannabis Cup, který je letos spojen s oslavou narozenin jednoho z nejznámějších evropských časopisů věnovaných konopné tématice, Soft Secrets. Po vyhlášení nejlepší fotografie se za mixpult postaví přední čeští Djs jako TRÁVA (Djtrava.com), LIQUID A (Pro Sound System), MANIO (Tourdebar.cz), PETR K (Radost FX) a TCHUNHAS (Developingartists.cz). Vystoupí také hudební projekt AFRO-NOMAD SOUND FEAT. DJ BOURAMA (Senegal).

O Reflex Cannabis Cupu

Od podzimu 2004 pořádá společenský týdeník Reflex unikátní fotografickou soutěž, Reflex Cannabis Cup, která nemá obdobu v celém regionu střední a východní Evropy. Jedná se o soutěž o nejkrásnější vypěstovanou a vyfocenou rostlinu konopí setého (Cannabis sativa). Mediální tváří a patriotem projektu je Jiří X. Doležal. V porotě zasedají mj. známé osobnosti jako Ivan Douda, Ondřej Hejma, Lukáš Pollert a další.

Více informací: www.cannabiscup.cz
 
V Roxy proběhne vyhlášení soutěže Reflex Cannabis Cup

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Max
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016