PARTYINFO

 

REFLEX CANNABIS CUP

Datum konání:
21.01.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva, Liquid A, Manio, Petr K, Tchunhas, Bourama, tba
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20.00 - 22.00 Liquid A
22.00 - 23.00 Manio & Petr K
23.00 - 23.15 Vyhlášení vítězných fotografií 6.ročníku Reflex Cannabis Cup-u
23.15 - 00.30 Afro-Nomad Sound feat. DJ Bourama
00.30 - 02.00 Tráva
02.00 - 04.00 Tchunhas feat. Mother@Work

Cannabis Cup Chill-out:

22.00 - 00.00 Liquid A
00.00 - 04.00 Ganja boys
 
 
Za totáče jsme říkali, že pěstujeme mexická rajčata aneb konopí očima 5 DJs a Jiřího X. Doležala Radio 1 se opět zúčastní Reflex Cannabis Cupu Odpolední Cannabis Worshop Zone v galerii NoD
V Roxy proběhne vyhlášení soutěže Reflex Cannabis Cup
Vyhlášení výsledků letošního ročníku neobvyklé fotografické soutěže Reflex Cannabis Cup proběhne ve čtvrtek 21. ledna 2010 v pražském klubu Roxy. Akce je spojena s oslavou prvních narozenin časopisu o konopné tématice Soft Secrets a po oznámení vítězných fotografií čeká na návštěvníky hudební „mejdan“. 
 


Již šestým rokem probíhá fotografická soutěž Reflex Cannabis Cup. Vítězné snímky budou oceněny na slavnostním večeru ve čtvrtek 21. ledna 2010 od 20 hodin v pražském klubu Roxy. S finálovým výběrem nejlepších snímků konopí či fotografií s konopnou tématikou se můžete seznámit na videoprojekcích. Vyhlášení výsledků soutěže bude spojeno s oslavou narozenin jednoho z nejznámějších evropských časopisů věnovaných konopí, Soft Secrets. Večer bude pokračovat party s předními českými Djs jako je TRÁVA (Djtrava.com), LIQUID A (Pro Sound System), MANIO (Tourdebar.cz), PETR K (Radost FX) a TCHUNHAS (Developingartists.cz). Zpestřením bude vystoupení projektu AFRO-NOMAD SOUND senegalského DJ BOURAMY.

O originální videoprojekci se postará VJ Nomm, chybět nebude ani chill-out. Vstup na tuto akci je pro návštěvníky dobrovolný a jeho výtěžek bude věnován postiženému sportovci Detlefovi.

Slavnostní večer navazuje na odpolední program v Experimentálním prostoru Roxy/NoD, kde od 15 hodin proběhne Afternoon Cannabis worshop zone. Akce nabídne sérii přednášek o konopí, vystoupení Ricka Simpsona, propagátora výtažku z konopí pro léčebné účely a představení nejrůznějších konopných produktů.

O Reflex Cannabis Cupu

Od podzimu 2004 pořádá společenský týdeník Reflex unikátní fotografickou soutěž, Reflex Cannabis Cup, která nemá obdobu v celém regionu střední a východní Evropy. Jedná se o soutěž o nejkrásnější vypěstovanou a vyfocenou rostlinu konopí setého (Cannabis sativa). Mediální tváří a patriotem projektu je Jiří X. Doležal. V porotě zasedají mj. známé osobnosti jako Ivan Douda, Ondřej Hejma, Lukáš Pollert a další.

Více informací: www.cannabiscup.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
Max
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016