PARTYINFO

 

TRÁVA´S BIRTHDAY 45*

Datum konání:
29.01.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kollektiv Turmstrasse (de), Tráva (roxy), Raidem (techhouse.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 100/150 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Kollektiv Turmstrasse v Roxy: biografie a set ke stažení
Legendární DJ Tráva slaví v Roxy narozky s Kollektiv Thurmstrasse!
Jedna z největších ikon české klubové scény dj Tráva z dortu sfoukne v pátek 29. ledna 45 svíček. K této příležitosti si pozval gratulanty více než příhodné: z Hamburku dorazí polovina dvoučlenného projektu Kollektiv Thurmstrasse. Německé duo si svým minimal zvukem podmanilo elektronickou scénu a s klidem můžeme říct, že patří mezi to nejzajímavější, co současné hudební Německo nabízí.
 
Svůj set samozřejmě odehraje i hlavní postava večera, oslavenec dj Tráva, a ke gratulantům se připojí i Techhouse.cz dj Raidem. Cena narozeninového večírku je více než sympatická: v předprodejích zaplatíte rovných 100 korun, na místě pak 150. Více info najdete na www.roxy.cz. Dj Tráva bude hostem v úterní směně Josefa Sedloně na Rádiu 1, a to v 18.40.

Stručné bio dje Trávy:
Dj Tráva začal svoji kariéru v roce 1995 v legendárním klubu Bunkr, odkud se v roce 1996 přesouvá do klubu Roxy, kde se po boku dje Loutky stává rezidentem dnes již kultovního večera Shake. Od roku 1997 vede vlastní večer Mix, který ve své době udával tempo pražské klubové scény, v roce 2000 je Mix v anketě Czech Dance Awards vyhodnocen jako párty roku, kategorii Dj roku několikrát vyhrál i samotný Tráva.

Kromě vystupování v klubech po celé Evropě má za sebou i práci ve studiu. Jako člen projektu Significant Other se podílel na úspěšném albu MONGO.LOVE. Jeho skladba se dokonce dostala na známou kompilační řadu José Padilly Café Del Mar. Na hudební scéně si dj Tráva vyzkoušel i roli šéfa hudebního labelu – patří mu značka Lex Records, na níž vyšlo celkem pět počinů.

Ocenění:
„DJ roku 1999“
(podle magazínů Tripmag, Bassline, Rock Report)
„DJ roku 2000“
(podle magazínů Tripmag, Report)
„DJ roku 2002“
(podle magazínu Report)
„DJ roku 2002“ Slovenská republika
(podle magazínu Bajkonur)

Vystupoval po boku těchto umělců:
ARMAND VAN HELDEN, ASIAN DUB FOUNDATION, BUSHWAKA, C.J.BOLLAND, CARL COX, DANNY HOWELS, DAVE ANGEL, EDDIE RICHARDS, FAT BOY SLIM, GET FUCKED, CHEMICAL BROTHERS, CHUMBAWAMBA, JAMES ZABIELA, JEFF MILS, JOSH WINK, JUSTIN ROBERTSON, LAURENT GARNIER, MARCO LENZI, MARYLIN MANSON, MASSIVE ATTACK, MOLOKO, MORCHEEBA, MR. C, PAUL VAN DYK, PRODIGY, SPACE DJS, SWAYZAK, TERRY FRANCIS,TIËSTO , TIMO MASS, TRANSGLOBAL UNDERGROUND, UNDERWORLD, X-PRESS 2, ZION TRAIN a mnoho dalších...

www.djtrava.com

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Tráva´s Birthday od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016