PARTYINFO

 

APOKALYPSA THE BELLS

flyer
Datum konání:
19.11.2010 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště) - pavilon G1
DJs:
Jeff Mills (usa), Steve Rachmad (nl), Cristian Varela (sp), The Advent & Industrialyzer Live (portugal), Pascal Kleiman (fr), DJ Murphy (brazil), Fernanda Martins (brazil), Viper XXL (de), Jerry aka Gehringer, Misa Salacova, Spiriakos & Steen, Jay Beck, VJ Kyle Lyons (usa)
Info:
http://www.apokalypsa.com
Popis:
vstup 499 - 799 czk, vip 999 czk
Line-up:
17:00 - 18:30 SPIRIAKOS & STEEN
18:30 - 19:30 JAY BECK
19:30 - 20:30 MISA SALACOVA
20:30 - 22:00 PASCAL KLEIMAN & VJ KYLE LYONS
22:00 - 23:30 STEVE RACHMAD
23:30 - 01:30 JEFF MILLS
01:30 - 03:00 CRISTIAN VARELA
03:00 - 04:00 THE ADVENT & INDUSTRYALIZER LIVE
04:00 - 05:00 JERRY
05:00 - 06:00 MURPHY
06:00 - 07:00 FERNANDA MARTINS
07:00 - 08:00 VIPER XXL
 
 
16 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Apokalypsa The Bells - line up! 33. Apokalypsa je za dveřmi - praktické informace jsou tu! DJ Murphy: Brazilci mají rytmus v krvi!
Industrialyzer: "Čekejte nečekané!"

Ricardo Rodrigez alias Industrialyzer je jméno, které se za poslední roky stalo synonymem pro zábavné, nadčasové a energické techno, a v kombinaci s The Adventem tvoří prakticky nejžádanější techno duet na světě. Vyzpovídali jsme ho zrovna když byl na svém premiérovém turné v Austrálii a bavili jsme se jak o jeho začátcích, tak o Adventovi, heavy metalu, workoholismu i svérázných komunikačních schopnostech…

 

Ahoj Ricardo, právě jsi na turné v Austrálii, jak si užíváš místní atmosféru?

Zdravím, Austrálie je úžasný světadíl a zažívám tu samé krásné chvíle! Místní techno scéna je velmi malá a undergroundová, ale starají se o ní samí dobří lidé, takže věřím, že se časem zase rozroste.

Když jsem se ptal Adventa, v rozhovoru pro Apokalypsu, jak bude vypadat vaše společné vystoupení, zmínil i pojem „čisté štěstí“, které bude všude kolem vás. Jak přesně si to mám vyložit?

Haha… budeme usměvavý a budeme se snažit rozdávat štěstí všem návštěvníkům Apokalypsy! Nečekejte ale žádnou nasládlou hudbičku… my jsme šťastní, když můžeme publikum pěkně podrtit!!!

Jak jste se vlastně s Adventem dali dohromady, jakožto projekt Advent & Industrialyzer live?

Udělali jsme dohromady pár desek a řekli si, že by bylo fajn, předvést se dohromady i na živo na parties… tak jsme do toho šli! Troufám si říct, že ani jeden z nás toho nelituje.

Jak bys charakterizoval Cisca (pozn. The Advent) několika slovy?

Techno Kmotr!

V mládí jsi prý pilně cvičil na kytaru a hrál jsi v  heavy metalové skupině… pokládáš se za dobrého kytaristu?

Jo, řekl bych, že jsem byl celkem slušnej kytarista, ale dá se říct, že můj um už celkem zrezavěl… rád bych dál cvičil a zdokonaloval se, ale jsem hodně zaneprázdněný člověk a prostě na to nemám čas.

Jak jsi se potom dostal k technu?

Bylo to v mých 17 letech… začal jsem kašlat na zkoušky s kapelou a víc mě bralo chození do techno klubů a večírkování J

Původem jsi z Portugalska, potom jsi nějakou dobu žil v Holandsku a teď bydlíš v Barceloně.. proč ten přesun?

Hlavním důvodem bylo počasí. Žil jsem v Holandsku 10 let, je to skvělá země, ale na mě je tam až příliš chladno. Dalším důležitým aspektem je pro mě jídlo… a holandská kuchyně není nic, co by stálo za řeč. Navíc, kdo někdy zažil léto v Barceloně, určitě pochopí, proč bydlím právě tady!

Jak odpočíváš po cestovním víkendu a které činnosti nemáš rád?

Moc volného času nemám, protože jsem workholik… ale když si občas opravdu potřebuju odpočnout, pustím si nějaký film.No a co opravdu nemám rád, je administrativa kolem labelu, promotion, atd. Nejradši bych se věnoval jen hudbě!

Zkus si představit následující situaci: V šatně pro DJe na Apokalypse sedíš jen ty a Jeff Mills a chtěl bys nějak začít konverzaci… co prvního bys řekl?

WAZZAAAAAAAAAA :) lol

Co můžeme od Industrialyzera a Adventa na Apokalypse očekávat?

Čekejte nečekané, přijďte a společně si to užijme!

 
Misa Salacova: "Tancovala jsem v červených zvonáčích v Boby na kostce!" Apokalypsa kostýmy a rozpis témat The Bells Cristian Varela: "Apokalypsu beru jako akci podzimu!" Čekání na Apokalypsu The Bells - stahujte, poslouchejte! Boží zvon Apokalypsy - fotky z výroby Pascal Kleiman: "Mé nohy jsou mé ruce" Z čeho bude hrát Jeff Mills na Apokalypse? Fernanda Martins: "Přiložím vám pod kotlem!" Jeff Mills: "Mou inspirací je Vesmír" DJ Jerry: "Chystáme The Bells tak, jak kdyby to byla poslední Apokalypsa" Cristian Varela: Tajemství úspěchu DJ Murphy – technika a DJ skillz Steve Rachmad: “Detroit a funky style!” Velká soutěž Apokalypsy o dárky z Heineken kolekce 2010! Viper XXL a novinky na hardtechno scéně Jeff Mills dirigentem Advent & Industrialyzer: Techno pro 21. století Steen & Spiriakos ve videorozhovoru Apokalypsy The Bells! Cristian Varela zve na Apokalypsu Jay Beck: "Beckstyle na Apokalypse The Bells!“ Pascal Kleiman @ Apokalypsa The Bells Úspěchy a vize Jeffa Millse Brazilský export – Fernanda Martins Videosoutěž s Jeffem Millsem k Apokalypse The Bells Videopozvánka Viper XXL pro Apokalypsu The Advent: "Techno musí mít náboj a energii!" DJ Pascal Kleiman & VJ Kyle Lyons: Audio vizuální fúze Steve Rachmad: Otec holandského detroit techna S VIP lístkem také do backstage za DJs - buďte blíže účinkujícím! The Advent zve na Apokalypsu The Bells Kariéra Jeffa Millse Viper XXL: "Hrávám do 160 BPM, ale umím i rychleji!" Trailer k listopadové Apokalypse Apokalypsa The Bells představuje line up! Videopozvánka: Na Apokalypsu zve Fernanda Martins! After movie po Citadele s Paul van Dyk jako ukázka Apokalypsy The Bells Posledních 10 dní předprodeje na Apokalypsu! Vstupenky jsou zcela vyprodány! Poslední 3 týdny předprodeje na Apokalypsu The Bells za cenu 499,- Apokalypsa The Bells uveřejňuje další zahraníční jméno - Cristian Varela Apokalypsa The Bells odtajňuje vystupující! Apokalypsa The Bells od 1.7.2010 zvyšuje cenu vstupenek v předprodeji! Misa Salacova se vrací zpět za dj pult Apokalypsy! Apokalypsa na žádost fanoušků uveřejňuje první hardtechno jméno! Pascal Kleiman vystoupí na Apokalypse společně s americkým VJ Kyle Lyons! Představujeme Apokalypsu The Bells a spouštíme nejlevnější předprodej! Techno.cz exkluzivním partnerem Apokalypsy Překlad dokumentu o Pascalu Kleimanovi má vítěze! Netradiční soutěž k listopadové Apokalypse! Další Apokalypsa 19.listopadu, prvním vystupujícím bezruký DJ!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Apokalypsy od Ronnyho Report z akce Apokalypsa The Bells od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016