PARTYINFO

 

MICHAEL BURIAN IN HEAVEN

Datum konání:
12.02.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Michael Burian, Tonic (uk), Carl Lope, Marcos
Info:
http://www.decadance.cz
Popis:
start 22:00, vstup 190/250 czk, vip 390/490 czk, Official after party - Le Clan
Line-up:
21:00 Otevření klubu
22:00 - 01:00 Carl Lope
01:00 - 04:00 Michael Burian
02:00 - 03:00 Tonnic (UK) – 1. vstup v rámci setu M. Buriana
03:00 - 04:00 Tonnic (UK) – 2. vstup
04:00 - 06:00 Marcos

Decadance dancers, nebeské dekorace, live VJ mix, performance, plnobarevný laser.
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Michael Burian in Heaven - line up a poslední informace
Michael Burian: "Bude to noc Michaela Buriana pro jeho fanoušky a to se vším všudy"
Přinášíme vám rozhovor s Michaelem Burianem a Zdeňkem Masopustem z Decadance teamu o jejich novém projektu.
 
Pánové, za několik týdnů startuje nová rezidentní noc Michael Burian in Heaven. Jak k vzniku toho projektu došlo?



Michael: V Praze mám za sebou několik uspěných rezidentních nocí (napr. Zen nebo Voyage). Chtěl jsem si dát na nějakou dobu pauzu a tak po roční přestávce přisel čas přijit zase s něčím novým. Při volbě partnera pro nový projekt padla volba na Decadance team. Bylo to celkem jednoduché rozhodnutí, protože jsem mel možnost s touto produkci několikrát spolupracovat a vždy se jednalo a výbornou spolupráci. Přijetí naší nabídky Decadance teamem nás (Bohemian recordings) velice potěšilo.

Zdeněk: Byli jsme rádi, když jsme byli osloveni ze strany Bohemian Recordings. Jednak máme s Michaelem přátelské vztahy, u nás na Decadance již dvakrát vystupoval a spolupráce s ním byla vždy na profesionální úrovni. Takže jsme ani chvíli neváhali a řekli ano.

Máte pocit, že je dneska na trhu v Praze ještě místo na nové klubové projekty?

Michael: Místo tu určité je a podle ohlasu lidí tu naopak něco nového schází.

Zdeněk: Na produkčně kvalitní a dobře zajištěné projekty místo v Praze určitě je. Pravidelných klubových akcí je samozřejmě v Praze nepočítaně, ale o úrovni některých z nich by se dalo dost dlouze polemizovat. Navíc jsme si jisti, že Michael Burian si svou klubovou rezidentní noc zaslouží a určitě má dobrou základnu fanoušků, kteří tuto noc ocení.

Můžete tedy nějak popsat, čím bude tato noc jiná a výjimečná?

Zdeněk: Tak v prvé řadě to bude opravdu noc Michaela Buriana, na jeho jménu je to celé postavené, takže neočekávejte žádné světové DJs. Michael pokaždé odehraje svůj exkluzivní tříhodinový set a na každé edici vždy přivítá nějaké speciální hosty, se kterými bude mít dopředu připravené nějaké vystoupení. Nechceme improvizovat a chceme, aby každá edice byla originální a v něčem jiná, ať už hosty, dekoracemi, projekcemi, kostýmy apod.

Michael: Jako host různých akcích nemám mnoho možností zasahovat do konceptu těchto party´s , což mi celkem schází. Tato noc by mela byt mojí nocí a to nejen po hudební stránce. Konečně mám možnost ovlivnit cely koncept party. Jak už tu Zdenek říkal, bude to noc Michaela Buriana pro jeho fanoušky a to se vším všudy.

Můžete prozradit, jaké hosty si Michael bude zvát a co s nimi bude připravovat?

Michael: Na první díl jsem si pozval londýnskou zpěvačku a performerku TONNIC se kterou se znám již delší dobu a mel jsem již možnost sní společné vystupovat. Vždy to bylo opravdu jedinečné a doufám ze to bude stejné i 12.02.2010. TONNIC se mnou bude vystupovat ve dvou vstupech. Vše již pečlivě připravujeme.

Zdeněk: Chceme, aby Michael měl na každé edici jiné a zajímavé hosty (zpěváci, hudebníci a další). Tato vystoupení by měla být vždycky takovým bonusem, třešničkou na dortu. Už máme docela dobrá témata a nápady na další edice, ale nechte se překvapit.

Jak často se bude akce konat?

Zdeněk: Máme v plánu, aby se konala 4x ročně.

Mají hosté očekávat nějakou kopii Decadance párty?

Zdeněk: To rozhodně ne, nechceme nic kopírovat a chceme být originální. Tak, jak je Decadance ve všech směrech originální a má své pojetí a jak rádi říkáme, má svého ducha, tak i tato párty bude mít svojí vlastní originální tvář a bude prostě svá. Ale to stejně posoudí až návštěvníci. Bylo by neprofesionální, abych dopředu tu akci vynášel do nebes. Do nebes chceme vynést návštěvníky, proto ten název Michael Burian in Heaven.

Michael: Přesně tak jak říká Zdeněk, bude to originál, žádná kopie něčeho co tu již funguje. My se snažíme opravdu o maximum a výsledné hodnocení bude pouze na návštěvnících samotných.

Michale, budeš připravovat na tuto akci i nějaké speciální sety? Přeci jen to asi bude tak trochu tvoje výkladní skříň.

Michael: Můj set bude vždy trvat minimálně tri hodiny a tak bude určité odlišný od klasického setu, který trvá maximálně hodiny dvě. Každý set bude vždy doplněn nějakým hostem což mu dodá na naproste jedinečnosti. Osobně vždy preferuji raději delší sety, v kterých je možnost skvělého propojení s publikem. Příkladem by určitě mohla být moje letošní narozeninová party.

Proč vlastně trvalo tak dlouho, než jsi znova v Praze zakotvil s rezidentní nocí?

Michael:
Jak jsem již říkal, potřeboval jsem si dát od pravidelného hraní v Praze pauzu a ta trvala celý dlouhy rok.

Můžeš prozradit nějaké novinky z Tvé nynější práce?

Michael: Nedávno vyselo moje nové E.P. New York City Sound na , kterém jsem spolupracoval s Nippem. Na konci loňského roku také otevřel můj label Bohemian recordings pobočku v N.Y.C. a tím pádem se letos budu hodně věnovat americkému trhu. Začínám již koncem března na Miami Winter Music Conference. Mimo to momentálně dokončuji můj další release, který by mel vyjit letos na jaře.

Proč jste vybrali Retro?

Michael:
Po zvážení všech pro a proti se pro nás koncept tento prostor ukázal jako nejideálnější. Retro prošlo novou rekonstrukcí a jeho momentální kapacita nám naprosto vyhovuje.

Zdeněk:
Pro tento event nám připadne Retro naprosto ideální svou kapacitou, prostorem, polohou, cenovou politikou a dalšími faktory. Myslím, že jsme nemohli vybrat lépe. No a když se nám někdy v budoucnu podaří zaplnit touto akcí SaSaZu, tak to bude naše splněná meta.

Více informací na: www.decadance.cz a www.michaelburian.com a www.facebook.com/michael.burian.in.heaven
Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v předprodeji u Ticketstream . 190,- + poplatky, VIP 390,- + poplatky, 250,- na místě, VIP 490,-.

Official after party – LE CLAN, Balbínova 23, Praha 2
 
Michael Burian společně s Decadance startuje svoji novou, delikátní, rezidentní noc

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Michael Burian in Heaven od Čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016