PARTYINFO

 

ALL NITE LONG

Datum konání:
15.01.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Tráva (Siginificant Other, Lex Rec.),
Lucas Hulan (Nightphunk, Roxy Prague), Cubic (Chapeau Rouge)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
DJ Tráva na akci All Nite Long v baru Černá Ovce
V pátek 15. ledna se koná další pokračování party All Nite Long v baru Černá Ovce, který naleznete na adrese Americká 29, Praha 2. Tentokrát jako velmi speciální host vystoupí pražská djská legenda DJ Tráva, který zahraje pořádný acid house music jak má být.  
 
Dále se mužete těšit na residenta Lucase Hulana z Nightphunk Rec. a support se postará mladý a nadějný DJ Cubic, který je znám jako resident klubu Chapeau Rouge. Na tomto mejdanu rozhodně nesmíte chybět, protože bude velká zábava do pozdních ranních hodin. Nezapomeňte v baru Černá Ovce je vždy vstup zdarma a začínáme ve 21 hodin. 

Více informací naleznete na: www.barcernaovce.cz

DJ Tráva

DJ Tráva začal s profesionálním dj-ingem v roce 1995, kdy se stal residentem legendárního klubu Bunkr. Od roku 1996 se přesouvá do nejproslulejšího českého klubu ROXY, kde je od začátku residentem. kultovní noci SHAKE (v roce 1999 nejúspěšnější klubová noc v Čechách). V roce 1997 produkuje v Roxy svoji pravidelnou měsíční party s názvem MIX. Tato party je v roce 2000 vyhodnocena jako nejlepší party roku.

Od roku 1997 je DJ Tráva členem a skladatelem projektu SIGNIFICANT OTHER. Počátkem roku 2001 vydává se SIGNIFICANT OTHER první album MONGO.LOVE. Jeho vlastní track byl součástí kompilace Café del Mar. Hudební styl: house, tech house, deep, funk, techno. DJ Tráva je majitelem labelu Lex Record.

Ocenění:
„DJ roku 1999“
(podle magazínů Tripmag, Bassline, Rock Report)
„DJ roku 2000“
(podle magazínů Tripmag, Report)
„DJ roku 2002“
(podle magazínu Report)
„DJ roku 2002“ Slovenská republika
(podle magazínu Bajkonur)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016